Ugye nem fog meghalni egyik malackám se?
4 hónapos a nagyobbik,2 a kisebb.A nagy fiú (bár lánynak adták el anno),igy 2 hete vettük mellé a kicsit,kereskedésben azt mondták kisfiú,ilyen kicsin én meg nemtudom megállapitani,a másiknál se tudtam csak mikor már nagyon látszott.
Ma arra keltünk,hogy a nagy a kicsire mászott,párzottak...ezek szerint mégis lány a kicsi?
Holnap viszem állatorvoshoz,nézze meg,és ivartalanitsa a fiút ha nem egyneműek,nem akarok kismalacokat.
De a lánynal (ha az) mit tud csinálni?Ha vemhes,akkor nem 1-2 napja az.De nem tudja világra hozni a kicsiket,tul pici hozzá.
A fiú malackát meg ha ivartalanitani kell,nem döglik bele? Több helyen olvastam,hogy 20% nem éli túl:(
Úgy hozzánk nőtt a két kis szőrgolyó
állatorvossal telefonon beszéltem,ő mondta h 30-40 napos kortól lehet vemhes a nőstény...
ivartalanitani meg muszáj ha nem egyneműek,nem akarom őket külön tartani
voltunk délután állatorvosnál
a nőstény ha vemhes,akkor csak császározással tud majd "szülni",olyan pici
jövöhéten lesz ivartalanitva a hím,remélhetőleg nem lesz baja,környék egyik legjobb dokijához vittem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!