Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mire figyeljek ha elleni fog...

Eszter:) kérdése:

Mire figyeljek ha elleni fog a t. malackám?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:

legyen meleg búvóhelye

nézegesd hogy rendben megszületnek-e a kicsik,van e energiája a mamának megtisztitani őket.

Az első pár órában nem esznek,szőrösen születnek,olyanok mint a nagyok csak kicsiben.

Adj bőven enni a mamának,hisz neki a kicsiket is táplálnia kell

Az apamalacot vedd külön,mert megtermékenyitheti megint az anyát,az nem hiányzik.

A kicsiket ha van fiu,akkor külön kell venni 4 hetes korukban,mert ivaréretten kismalacokat csinálnak,és abba belepusztul a lány kismalac vagy az anya a gyakori szülésbe.

kérdezz nyugodtan

keresek neked egy jó linket addig

2011. máj. 9. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:
2011. máj. 9. 11:17
 3/10 A kérdező kommentje:
huhh köszönöm a gyors válasz és még azt szeretném megkérdezni hogy már ugye pocakosodik hogy mikor vegyem töle ki a hímet mert sirnak egymásért:(
2011. máj. 9. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:

tudod mikor fogantak meg nagyjából a picik?

mert onnan számolva kb 2 hónap amig megszületnek

őszinte leszek: az okosok azt mondják hogy előtte pár nappal ki kell venni.

Én nem vettem,mert nem birtam velük külön szobában sem,igaz,én a fiút ivartalaniottam,igy együtt voltak végig,sosem bántotta a piciket,sőt,mindig hozzá bujtak,nem az anyjukhoz:)

de ivartalanitás nélkül miután megszülettek,pár óra múlva már megint képes megtermékenyülésre az anya,amit nem szabad,mert a túl gyakorit vemhességbe belepusztul,tehát ellés után pár órával már muszáj kivenni.Az az utolsó amikor ki kell.

elajándékozod/adod a piciket vagy külön ketrec fiúknak-lányoknak vagy hogy tervezed?

2011. máj. 9. 12:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát még épp nem találtam olyan akinek kéne ingyen adnám öket.:)De csak jó helyre!!
2011. máj. 9. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:

de az apamalacot nem teheted vissza hozzá,mert akkor megint kismalacokat csinálnak...

4 hetesen lehet elajándékozni a kismalacokat,ha megszületnek,felteszed hirdetős oldalra,meg gemon.ro-n is lehet,és találsz gazdit

de azon gondolkodtál,hogy akkor külön tartod a fiút a lánytól,vagy hogy?Ivartalanitani kellene a fiút,és akkor tudnád együtt tartani őket.Nem?

2011. máj. 10. 08:43
 7/10 A kérdező kommentje:

szia köszönöm hogy irtál!Hát most ilyen elválasztó rácsot keresek amin keresztül lássák egymást!Csak nem találok:(

És ugy maradnak!!

2011. máj. 10. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:

az kinzás...ott vannak és mégsem lehetenek együtt...az csak ideiglenes megoldásnak jó

nem lenne jobb megtartani egy kislányt ami majd megszületik,és elajándékozni a fiúkat?

2011. máj. 10. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
amugy rácsot ha bemész kertészboltba akkor tudsz venni (3 métert vettem 500forintért kültérre nekik)
2011. máj. 10. 09:02
 10/10 A kérdező kommentje:
tudom csak nem akarom hogy megint vemhes legyen!!majd elajándékozom öket!!Köszi
2011. máj. 10. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!