Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem sajnaljatok a nyuszikat?

Nem sajnaljatok a nyuszikat?

Figyelt kérdés

nekem van egy belga fekete-feher foltos nyuszikam..Niko a neve..nagyon imadom pedig meg fel eves sincs..vele aszom sokszor,amugy van kint is ketrece,azonkivul kis hamja,amivel tudom setaltatni vagy legeltetni..

a kerdesem az lenne.hogy szerintetek,nem szemetseg megenni a nyulakat?nekem van,es ugy tartom mint a macskakat..jatszok vele,szeretgetem,o mar messzirol felismer es az olembeugrik ha odaerek..vannak akik tudjak mirol beszelek..epp olyan mint egy kis cica vagy kutyus..ezert tartom morbidnak hogy vannak akik megeszik!!hogy kepesek megolni egy nyulat?(vagy akar baranyt,kecsket,borjut,vadallatokat,fokepp az ozeke..lovat??!!kacsat?)Niko egy kislany..ha arra gondolok hogy milyen sorsa lehetett volna ha nem hozzam kerul..:(

hogy lehet megolni egy ilyen kedves allatfajt?nagyon szeretetre mento allatok es szelidek..nem erdemlik meg a rossz sorsukat:(

most oszinten..i hogy gondoljatok?

2011. jún. 22. 17:25
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
nem kell elmeseld..en tudom mi folyik az allatokkal,ezert sajnalom oket annyira.. a szivem hasad meg..es lattam mar sajnos en is..ugynevezett ''kutyavagast''..ugyan a regebbi szazadokban kinaban a kutyaeves azert alakult ki mert nagy volt az ehseg es az emberek haltak ehen..ezert elkezdtek mgenni a kutyaikat..ezutan rakaptak,mert inyencsegnek szamitott,allitolag finom volt nemtudom es nem is akarom tudni..pekingbe beszuntettek az olimpiai jatekok idejen,megtiltottak mert nagy port kavart az ugy..soha nem kene feloldani ezt a tilalmat!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 24. 13:30
 32/41 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van,de hát ez az én részemről is képmutatás,hiszen én is eszem húst..De hát az emberek "húsevők" vagy akinek ez nem tetszik "afféle ragadozók".Nekem is volt nyuszikám,de eladtuk mert azt hittük,allergiás vagyok rá,pedig nem is!Ja,és egyszer voltam vadasparkban,etették a medvéket meg a farkasokat,TENGERIMALACOKKAL!Nekem pont az van!Én tényleg megértelek,de te is értsd meg,más állatokat (pl.disznót csirkét) muszáj ennünk!A hús is elengedhetetlen,és fontos étel.
2011. júl. 7. 15:05
 33/41 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok!Én nagyon aranyosnak tartom a disznókat,és az összes többi állatot,akit megesznek,de egyszerűen nem lehet hús nélkül úgymond élni!Az emberi szervezetnek erre szüksége van!De persze,én is sajgó szívvel eszem más lény húsát,és én már sajnos láttam,ahogy levágtak egy állatot.:'( Úgy csinálták,hogy odakötözték egy fához,majd szerencsétlennek hirtelen a nyakába vágták a kést!Csak úgy ömlött szegénynek a vére,és láttam ahogy szenvedett...
2011. júl. 7. 15:17
 34/41 A kérdező kommentje:
az olyan embert aki igy kinozza az allatot..azt nagyon szivesen leszurnam!
2011. júl. 7. 15:52
 35/41 anonim ***** válasza:
Már írtam ,de most teljes mértékben együtt érzek veled! Az emberek szörnyetegek! Az állatok semmiről se tehetnek és,hogy ha sebet is ejtenek valakin,akkor is csak védekeznek. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Mackótestvér című filmet. Elgondolkodtató. Sírtam rajta..
2011. júl. 10. 17:05
 36/41 anonim ***** válasza:
Egyék!De akkor úgy hogy elengedk a nyulat egy mezőn vagy erdőbe ami nincsen lekerítve!Puska és minden fegyver nélkül szal semmi sem lhet a kezében bot se!Érje utol a nyulat!És csak de csakis akkor ölje meg és egye meg ha egyedül társ és eszköz nélkül kapta el,mert amúgy az szemétség ha lelővi!
2011. júl. 22. 15:11
 37/41 A kérdező kommentje:
Igen... Ez a baj hogy nincs esély egyenlőség...
2011. júl. 22. 17:02
 38/41 anonim ***** válasza:

3. és 2. vok a 4., oldalon:

Szerintem az emberek egyenek disznót csirkét halat,(őket is sajnálom de megint kihangsújoznám,húst enni KELL!)de semmi extrát pl.: nyulat tengeri malacot békát hörcsögöt kutyát görényt stb. szóval,hús kell,de csak mértékkel,és mint mondtam SEMMI EXTRA!!!!!!!!!!ha meg akarod védeni a nyulakat(ez csak egy ötlet lécci olvasd el) akkor mondjuk...csinálj 1 honlapot,ahol elmondod a véleményed,és felhívod az emberek figyelmét arra,hogy jó pár ember kínozza az állatokat.ez szerintem nem pocsék ötlet,remélem elolvasod :) :(

2011. szept. 30. 17:16
 39/41 anonim ***** válasza:
Fura, hogy senkinek nem jut eszébe, hogy a növények is élőlények, és őket ugyanúgy megesszük, mint az állatokat. A mindennapi kenyérhez a liszt élő búzacsecsemők megdarálásával készül, a friss salátát szintén élve esszük meg, a karácsonyi fenyőfánk pedig a szobában, a szemünk előtt hal lassú, kiszáradásos kínhalált. (Nem tréfából írtam. Hanem azért, hogy mindenkinek legyen lehetősége elgondolkodni rajta, hogy bő 3 milliárd éve a földi élet arra épül, hogy megesszük egymást. Ez egy természetes dolog. Lehet rajta sajnálkozni, de attól még ez van. Ahhoz hogy élj, meg kell enni a másikat. Ha csak annyi élőlényt ölnénk meg, amennyit megeszünk, az rendben is volna...)
2012. jan. 26. 08:06
 40/41 anonim ***** válasza:
Azért ezze olyan szempontból vitatkoznék, hogy messze nincs szükségünk annyi húsra, amennyit megeszünk. Egyáltalán nem szükséges a nap összes étkezésére húst enni, iszonyat mennyiségben túlfogyaszt az ember mostanra mindenből (búzából is).
2012. jan. 26. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!