Nem sajnaljatok a nyuszikat?
nekem van egy belga fekete-feher foltos nyuszikam..Niko a neve..nagyon imadom pedig meg fel eves sincs..vele aszom sokszor,amugy van kint is ketrece,azonkivul kis hamja,amivel tudom setaltatni vagy legeltetni..
a kerdesem az lenne.hogy szerintetek,nem szemetseg megenni a nyulakat?nekem van,es ugy tartom mint a macskakat..jatszok vele,szeretgetem,o mar messzirol felismer es az olembeugrik ha odaerek..vannak akik tudjak mirol beszelek..epp olyan mint egy kis cica vagy kutyus..ezert tartom morbidnak hogy vannak akik megeszik!!hogy kepesek megolni egy nyulat?(vagy akar baranyt,kecsket,borjut,vadallatokat,fokepp az ozeke..lovat??!!kacsat?)Niko egy kislany..ha arra gondolok hogy milyen sorsa lehetett volna ha nem hozzam kerul..:(
hogy lehet megolni egy ilyen kedves allatfajt?nagyon szeretetre mento allatok es szelidek..nem erdemlik meg a rossz sorsukat:(
most oszinten..i hogy gondoljatok?
Biztos vagy benne, h nem bántanak? Akkor nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=p9v5lh4rRX0 XD
Egyébként én sem eszem meg a nyúlhúst, mert nem tetszik az íze és nekem is van egy szörmókom, amely néha egy kicsivel agresszívabb a kelleténél. :D
Bocsi. Nem személyes,vagyis részben ,mert én viszonylag sovány/átlagos vagyok 160 cm/47 kg ,de az apám és tesóm túlsúlyos.És azért sajnálom őket. :/ Persze én is sokáig bánkódnék kutyáim,vagy állataim halála miatt. :( Egyébként én NEM eszek nyulat se kacsát,se birkát se semmi más különlegességet. Én csirkét és malacot(rántotthúsban CSAK) és marhahúslevest eszek. Egyébként engem megviselne,ha látnám egy idegen ember halálát. Én ilyen vagyok.. Viszont ha a TV-ben hallom,akkor már annyira nem. És én egyébként megértem,hogy sajnálod a nyuszikat,mert aranyosak és okosak,de gondolj bele hány állat éhezik ,hány állatok kínoznak meg,hány állatot vernek halálra,hány állatot raknak ki az utcára,hány állatot lőnek le egy nap alatt. Őket is kéne sajnálni. :( Ha lemész egy menhelyre akkor megtudod milyen érzés ott állni.. nagyon szomorú én elbőgtem magam. :'(
Egyébként meg nem csak a hájas emberek esznek olyan sokat,sőt az esetek többségében piszkafa férfiak tömik a szájukba a különleges nyuszi,birka stb. húst. Na és akkor megmutatnám neked,hogy a hülye kínaiak mit tesznek a kutyákkal.. Mosolygósfejjel kínozzák őket. [link] és ez még csak képekből van összevágva. :(
Én olyat láttam,ahol fogták a kutyát és a nyakánál fogva kihúzták a ketrecéből. Utána egy bunkós bottal véresre verték. :'( Ekkor még élt. Utána pedig beledobták egy tüskés kutyadarabólóba(MÉG ÉLVE :@). HÜLYE KUTYAKÍNZÓK!!:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!