Nem sajnaljatok a nyuszikat?
nekem van egy belga fekete-feher foltos nyuszikam..Niko a neve..nagyon imadom pedig meg fel eves sincs..vele aszom sokszor,amugy van kint is ketrece,azonkivul kis hamja,amivel tudom setaltatni vagy legeltetni..
a kerdesem az lenne.hogy szerintetek,nem szemetseg megenni a nyulakat?nekem van,es ugy tartom mint a macskakat..jatszok vele,szeretgetem,o mar messzirol felismer es az olembeugrik ha odaerek..vannak akik tudjak mirol beszelek..epp olyan mint egy kis cica vagy kutyus..ezert tartom morbidnak hogy vannak akik megeszik!!hogy kepesek megolni egy nyulat?(vagy akar baranyt,kecsket,borjut,vadallatokat,fokepp az ozeke..lovat??!!kacsat?)Niko egy kislany..ha arra gondolok hogy milyen sorsa lehetett volna ha nem hozzam kerul..:(
hogy lehet megolni egy ilyen kedves allatfajt?nagyon szeretetre mento allatok es szelidek..nem erdemlik meg a rossz sorsukat:(
most oszinten..i hogy gondoljatok?
Én nem tartottam sose nyuszit, mégsem enném meg a húsát sosem. Valahogy nekem elképesztő, hogy hogy lehet ilyen cuki állatokat megenni. Persze ez képmutatás, mert a pulyka is állat, és szép is a maga nemében, de valahogy őt szívesebben eszem.
De se birkát, se nyuszit, se őzet, se semmi olyasmit amit cukinak tartok nem eszem meg. Képmutatás vagy sem, nálam az a szűrő, hogy cukinak látom-e :)
Szemétség!
Papámnak sok nyuszija van,mindet szeretem.Főképp Havast.Már kicsi kora óta játszok vele,simogatom.Már voltak kölykei is.
Még mindig él.És nekem is mindig az jut eszembe hogyan bánthassák őket.Ráadásul mivel engem ismer,neki nem baj ha a kölykeit is simogatom (bár ő is elvárja,hogy simogassam).
Remélem disznót és csirkét se eszel, mert valahogy kimaradt a felsorolásodból! Pedig van akinek azok a házikedvencei!
Miért van az, hogy általában azokért az állatokért aggódtok amiknek "olyan jó simis a bundája"?
Mi van a békacombbal? A hüllőkért nem aggódsz?
Próbálj meg különbséget tenni a vágóállat, és a házikedvenc között!
A vágóállatot a húsáért tenyésztik, ez a sorsa! Az emberek feladata, hogy a tenyésztés és a levágás minél kevesebb szenvedéssel járjon!
egyet ertek foleg az elsovel..nem csak a cuki allatokat kene sajnalni..en mondjuk minden mast is..malacot nagyon...minden allatot..egyedul a halat eszem nyugodt szivvel..megis,a nyul manapsag inkabb haziallatka, ezert kepeszt el hogy egyes faluheleyeken meg igen nagy szamban tartanak nyuszikat,amiket kegyetlenseggel olnek meg...felbevagjak stb:(ha valaki elejt nekem egy nyulas-husos-kajas viccet,szandekosan mert tudja hogy szeretem a szuszikat,olyankor kibujok a borombol..volt mar pelda hogy nagyon osszevesztem emberekkel..
KEDVES UTOLSO! en nem eszek se disznot,mert fertozo a husa,raadasul en 6eves koromben tobb kismalac gazdija voltam es ugy neveltem oket mint a kutyat,csirket eszek es halat..a csirket is szeretem,mert aranyos,de ostoba..a nyul viszont tanulekony allat..nekem a cukisag utan ez a legfontosabb,az allat inteligenciaja,raadasul a diszno nagyon okos! es a husa meg a csontjai jobban hasonlitanak az emberere mint a majom..
én csak nyúlhúst nem eszem,de nem ítélek el azért senkit,mert megeszi.hisz a nyúl nem egy kutya,még ha olyan aranyos is,őt azért tartják,h megegyék :( ez van
törödj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!