Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacodról ha lemondtak...

Tengerimalacodról ha lemondtak az orvosok, mit tettél? Még nem altatják el.

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett vele! Nagyon drukkolok a cocinak!!!
2011. febr. 26. 10:46
 22/28 anonim válasza:
Nem akarlak el keseríteni, de a malackádnak nincs sok esélye az életben maradáshoz. Nekem is döglött már meg tangerimalacom, nehéz elveszteni, de nem lehet mit tenni. Nem érdemes semmit csinálni már ha a fogát is levágták. Ez neki szenvedés. Altassátok el. Sajnálom a malacod. :(
2011. febr. 26. 14:14
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

2 Állatorvos is azt mondta,hogy még nem altatják el,mert látják a Malacka élni akarását,azt mondták,látni fogjuk majd rajta amikor már vinnünk kell elaltatni.

Szerencsére ez az idő még nincs itt,bár nem eszik semmit magától,fecskendővel etetjük,talán egy picikét jobban van,a szőre is szebb.

Persze csodák lehet hogy nincsenek,felkészültünk már a rosszra..

2011. febr. 26. 20:43
 24/28 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Leírnád nekem,hogy malackádat mivel tudtad etetni 4 hónapon keresztül?Mit kevertél bele a fecskendőbe,és mennyit adtál neki egy nap?Tudom a két betegség teljesen más,de hát bízunk benne hátha jobban lesz.Magától semmit nem evett?Széna helyett korpatablettát adtál neki?

Köszönöm hogy ennyi hasznos választ írtál nekem eddig is,és ha ezt is elolvasod majd,akkor is nagyon hálás leszek Neked!

Köszönöm!

------------------------------------------

"Nekem is volt velük rossz tapasztalatom. Az egyik malackámnak a szájában voltak tályogok és semelyik orvos sem vette észre, végigjártuk az összes ismert malacos rendelőt. Olyan szinten volt beteg, hogy fel sem tudott állni, 4 hónapig evett fecskendőből.

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:41"

2011. febr. 26. 20:48
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem fecskendős etetésre legjobban a kedarált táp vált be. A gyümölcsös, zöldséges turmixtól a probiotikum ellenére puffadt a malac. A legjobban darálható táp (kávédarálóval porítom) a Versele-Laga-nak ez a tápja: [link] , illetve a Vitakraft emotion [link] . Vízzel keverem el, úgy hogy fecskendővel jól adagolható legyen. Tettem bele az orvos javaslatára lucerna karikát is. Általában 4 óránként etettem, alkalmanként 15-20 ml-t. A vizébe mindig kapott Laktifermet vagy Bio Lapist, illetve adtam neki Fibreplex pasztát + Béres Cseppet és Cebion C vitamint. Nagyon jó szer még a Vetri DMG csepp, csak nagyon drága, 7000 ft körül van. Lehet neki adni naponta 1-2X egy késhegynyi szőlőcukor port (gyógyszertárban kapható) vízben oldva. Korpa tablettát nem használtunk, a rost utánpótlásra jó volt a Fibreplex.Sajnos ő a betegség alatt nem szénázott egyátalán. Amikor már jobban lett a tömések után hajlandó volt pár falatot enni, főleg kaprot és 1-2szem Loofty's-t.
2011. febr. 26. 21:10
 26/28 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZT!

NAGYON RENDES TŐLED,HOGY ILYEN HAMAR ENNYI SOK HASZNOS DOLGOT MEGÍRTÁL!MEGFOGADOM AZ ÖTLETEIDET!

TOVÁBBI JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!

SZIA!!

2011. febr. 26. 21:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Jobbulást a cocának!
2011. febr. 26. 21:23
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 26. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!