Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalacodról ha lemondtak...

Tengerimalacodról ha lemondtak az orvosok, mit tettél? Még nem altatják el.

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Olyan kicsi még a Malackám,még csak 2 és fél éves..

A Te malackáidnak mi volt a baja?

Elnézést,hogy visszakérdeztem..

2011. febr. 25. 15:33
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Család utcában is voltunk,akkor ábrándultunk ki a dokikból..Nem foglalkoztak a malaccal,csak jól leteremtettek hogy miért forgácson tartjuk,miért nem szénán?Megáll az ész..

2011. febr. 25. 15:34
 13/28 anonim ***** válasza:
Nekem is volt velük rossz tapasztalatom. Az egyik malackámnak a szájában voltak tályogok és semelyik orvos sem vette észre, végigjártuk az összes ismert malacos rendelőt. Olyan szinten volt beteg, hogy fel sem tudott állni, 4 hónapig evett fecskendőből.
2011. febr. 25. 15:41
 14/28 A kérdező kommentje:
Jajj szegényke..
2011. febr. 25. 15:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen,az a baj,hogy olyan kevés állatorvos ért a Malackákhoz..:-(
 16/28 anonim ***** válasza:
Ezt tetőzte egy ronda talpfekély is. Végül eljutottunk Kovács doktornőhöz, aki rájött a baj okára szépen rendberakta a cocit. Sajnos a fogával is állandó gond van, rendellenes az állkapcsa és a fogállása, így egy ideig állandó fogvágást igényelt. A másik malacomnak (sajnos ő már meghalt) a gerincével volt probléma, hónapokig szteroidokat, gyulladáscsökkentőket kapott, aztán őt is a doktornő rakta rendbe lézerrel.
 17/28 A kérdező kommentje:

Szegény kis Cocik,mennyit tudnak szenvedni..

Nem ezt érdemelnék az élettől,olyan kis édes jószágok..

Hát akkor Neked sikerült,nagyon örülök neki!Gráféknál és Pazár Péternél nem is voltál Te?

Az enyémnek is deformálodott az állkapcsa a fülében lévő daganat miatt,sajnos az egyik szemére meg is vakult.

De én még annyira bízom a gyógyulásában..

2011. febr. 25. 16:00
 18/28 anonim ***** válasza:
Gráfékhoz rengeteget jártunk még egy régebbi malackával, a mostani is volt náluk, rajta nem tudtak segíteni. Az Egyetemen csak az ügyeleten voltunk 1X, de Pazár Péterről sok jót hallottam. Még a FelicaVet-ben voltunk Dr. Keskeny Ildikónál, ő is malacos doki.
2011. febr. 25. 16:09
 19/28 anonim ***** válasza:
Pazár Pétert én is csak ajánlani tudom, én is hozzá járok, igazi szaktekintély, őszinte és emberséges.
2011. febr. 25. 17:15
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. febr. 25. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!