Terhes lehet a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3hete vettem 2 tengerimalacot.Mind a kettő lány, tehát ha terhes akkor még a boltban az lett.A malac nyugodt, sokat eszik, jóval többet mint a társa.A bordáitól sokkal kintebb "lóg" a hasa és nem rég éreztem is , hogy mozog ott valami.Nem tudom elhinni...:DDOlvastam, hogy körte formájuk van és lehet bennük érezni a kis malacokat.Hát én körbetapogattam a hasát és néhol éreztem kicsit keményebb részeket..de megerősítést szeretnék, ha így lehet..köszi előre is.2011. febr. 24. 18:37
21/26 anonim válasza:
Áhh...:S
Én Veszprémben lakok! :(
De amúgy nyugodtan tartsd meg szedd szét a 2 malit. Semmi gond nem lesz! (= Ettől nem kell félni. Bennük van az ösztön! Hidd el nagyon fogsz örülni a kismalacnak/malacoknak! Nézd azt, hogy kézhez szoktatod őket! Nagyon hozzád tudnak nőni! (= És az első nap! olyan aranyosak! Félősek, elfutnak de óvatosan meg lehet fogni eleinte fél de majd megszeret! (= És ha nagyon megszereted az egyiket kiskorától te nevelnéd és talán trükkökre is betudnád tanítani! (=
22/26 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha lesz kisfiú is a kismalik között, 3,5-4 hetesen külön kell majd választani a mamitól és a lánytesóktól? 4 hetesen már ivarérettek, ha befedezik akár a mamát, akár a lánytesó(ka)t, az beltenyészet lesz és a nőstények életébe is kerülhet.
23/26 anonim válasza:
Utolsó téved! 3 hetesen már ivarérettek! Amúgy nem kell aggódni. DE állatkereskedésbe be ne add..felelőtlen gazdát is kaphatnak. Ne tedd ki ennek a malacaid. Had elljen meg nálad. Ne csinálj hülyeséget. Amúgy áll vemhes is lehet. Hidd el ő is nyugodtabb lesz és te is, hogy nem kerültek rossz kezekbe.Később majd érdekelni fog, hogy milyen is a kismalac 1 naposan. Nem csupaszok, nyitva van már a szemük torzonborz fejük van! :D Ezt a csodálatos percet NE HAGYD KI! Semmi bajuk nem lesz! Tartsd meg őket és ha meglesznek a picit rakj fel képet! (=
24/26 anonim válasza:
3 hetesen még nem ivarérettek, kedves utolsó, akkor még szopniuk kell... Az meg, hogy lehet állandóan vemhes... Nem lehet. Kimeríti a szervezetét, a nőstény a 3-4 ellés után garantáltan elpusztul, a fejlődő kicsik pedig betegek, illetve nem kellőképpen fejlettek lesznek... Hogy kapnak szerinted úgy elég táplálékot a mama pocijában, hogy közben az előző alom még szopik?
25/26 A kérdező kommentje:
hát nagyon szépen köszönöm a válaszokat!a malacka még itt van.de egyre aktívabb.
ha meglesznek a kismalacok akkor mindenképpen rakok fel képet és ha olyan korba kerülnek nyugodtan lehet szólni és ingyen elvihetők lesznek(:
2011. márc. 2. 15:55
26/26 anonim válasza:
Tudom, hogy régi, de engem nagyon érdekelne, hogy mi történt a két "felnőtt" malaccal és a pici(kk)vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!