Honnan tudom megállapítani, hogy a tengerimalacom terhes vagy csak el van hízva?
Ha nagyon körte alakja kezd lenni, akkor tuti terhes. Hasonlítsd össze a két malid nemét. A mozgások 40.-42. napon érezhetőek előszőr (számítsd ki, hogy mióta vannak együtt). Figyeld a viselkedésüket! Ha a fiú (amelyik tuti, fiú) berreg, sokszor rámászik a másikre, 'riszálja a popóóját', akkor vszínű lány a másik.
Majd írd meg az eredményt.! És nyugodtan kérdezhetsz még, nekem is így volt: 2 fiúú tengerimalacom száma mára már 5re nőtt (most 3 hetesek a picik)
Könnyen megtudod állapítani,hogy fiú e vagy lány.A hímeknek egyenes csík és felette egy pötty látható.A nőstényeknél egy y formát látni. :) Ha esetleg mégis lányt kaptál és kicsije születik,feltétlen tedd őket külön ketrecbe mert a hím azonnal megkörnyékezi a nőstényt és ez nem egészséges.
Nekem 5 tengerimalacom van :),remélem bírtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!