Terhes lehet a tengerimalacom?
húgom anno kapott egy 3 hetes fiú malacot, tenyésztőtől...
hát nem fiú volt és nem egy malac ;)
Megnéztem felülről és olyan mint egy körte:D Nagyon nem szeretnék kis tengerimalacokat, mert csak hobbiból van. A gyors válaszokat nagyon szépen köszönöm.Majd a fejleményeket leírom.
Meg esetleg valami személyes tapasztalatot ha megosztanátok hálás lennék.
Köszi(:
a 2 lány malacot ne tartsd együtt ha szül az anyamalac,mert a másik megölheti öket...
Valszeg terhes
him malac se bántja a piciket,nekem az apamalac neveli az árván maradt kicsiket
hol laksz?
tegyél már fel képet,arról egyértelműen kiderül,bár ha mocorog,akkor az már vemhes
boltba ha visszaviszed,nem tudnak rá jobban vigyázni,ha tudnának,nem vemhesen kaptad volna meg,mert tudnák hogy külön neműeket ne tegyenek össze...
mennyi idős? bár ez is relativ,én is 2 hónapos fiút vettem,3 hetes vemhes lány volt...
képet tegyél már fel,meg mérd meg hány deka,hány centi a hossza,és tudunk segiteni
Remélem, hogy sikerül megbízható kezekhez juttatnom mielőtt megellik.Amúgy, ha tényleg szeretnéd befogadni akkor mind a kettőt vagy csak a terhest? Mert mind a kettő vörös5-6 hónapos körül vannak.Így hirtelen nem tudok képet feltenni.Viszont ha komolyan érdekel e-mailben megbeszélhetjük és addigra csinálok képet is(:.
Az utolsó válaszolónak:
Lemértem a malacot.20 a hossza, a mellső lábainál 16 és a hasánál 25centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!