Terhes lehet a tengerimalacom?
11/26 A kérdező kommentje:
Közben lemértem még a másikat az pedig 24, 19, 24.Viszonyításképpen.Meg ha érdekelne valakit.:D
elég pici még a szüléshez...
már mind2 nem kell?
ennyi volt a lelkesedés?
kereskedésbe ne vidd vissza,expresszre vagy gemon.ro -s fórumra tegyél fel hirdetést,add örökbe
2011. febr. 25. 13:49
13/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, eléggé picike.De úgy olvastam, hogy már 3hetes koruktól fogva nemző képesek, így viszont már nem az 5hónaposan.Ha meg testileg gondoltad akkor lehet igazad van.Nem szeretném felrakni semmilyen internetes oldalra hirdetni.A legcélszerűbbnek azt látom, ha visszaviszem a boltba és viszont eladásra kerül, addig is a boltban értenek hozzá.
felelőtlen vagy
boltban nem értenek hozzá,ők csak a pénzt látják bennük,különben nem tennék össze öket
ivarérettség nem jelenti azt hogy ki is tudja hordani,tudom,3 hónapos malackám a kezeim között pusztult bele a szülésbe
bár irásod alapján szerencsétlen malacnak még a kereskedők kezében is jobb helye lesz
de azt tudd h pénzt nem adnak vissza...akkor meg már nem lenne célszerűbb jó kezekbe adni?
2011. febr. 25. 14:41
15/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy te milyen alapon bírálsz engem.Semmilyen viszonyítási alapod nincsen, a boltot sem ismered.De biztos igazad van, mert te akkor tuti annyira értesz hozzá.Azért én a helyedben gondolkoznék, mert ha nem vetted volna észre akkor én a legjobbat keresem a tengerimalacoknak, hogy az ilyen ne forduljon elő, mint ami veled.Az egy dolog, hogy nem vagyok tenyésztő és nem értek hozzájuk, de attól még igen is becsülettel tartom őket és megteszek mindent amit egy hobbigazdának meg kell tennie és meg is tud.Köszi, elég vagy:D
3 hete vetted,itt kérdezgeted h vemhes lehet-e,ahelyett h dokihoz vinnéd
utána meg már mind2-t le akarod passzolni
hát ha ez nem felelőtlenség,akkor semmi nem az...
2011. febr. 25. 17:14
Én a gemon.ro fórum egyik moderátoraként csatlakoztam ide, azt tudom mondani, egy vemhes malackának a környezetváltozás mindennél nagyobb stresszt, és komoly problémákat okozhat az ellésnél. Azt semmiképp sem javasolnám, hogy visszakerüljön a kereskedésbe, rágcsálómentőkkel együttműködünk, teljes meggyőződéssel mondhatom, hogy az esetek többségében a kereskedésekben még a nemeket sem tudják megállapítani, a vemhesen, betegen, élősködőkkel eladott szegény jószágokról már nem is beszélve.
2011. febr. 25. 17:25
Ha visszaviszed a kereskedésbe, akkor a kismalacokkal is azt teszed, amit a szüleikkel tettek. 3 hetesen ivarérettek lesznek és teherbe esnek, és jobb esetben nem a saját testvérüktől... Biztos, hogy ezt szeretnéd velük tenni??? Mint kiderült, biztos, hogy nem tudnák külön tenni a malacokat amikor megszületnek, mert akkor a te sem vemhesen hozod el anno.
2011. febr. 25. 22:07
Írd meg, hogy melyik megyében laksz! Ha közeli vagy tudok segíteni és betudom őket fogadni vagy meg venni! Csak a megyét írd le!
2011. febr. 26. 20:27
20/26 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a választ!Nem tudtam, hogy rossz lenne nekik.
Utolsó válaszoló.Nem kérek érte pénzt.Bács-Kiskun megyében lakok.
Kapcsolódó kérdések: