Ezt túlélheti a nyuszim? :/
Bocsi Xaxorxep de kb.a 10. válaszod után jöttél rá, hogy mi a helyzet valójában...én annyira jót nevettem rajtad, ahogy itt osztottad az észt, szegény kiscsaj meg minden kommentjében érthetően elmagyarázta a szitut, de te akkor sem fogtad fel, hogy nem a konténer esett a nyuszira...hát no comment! :D
Egyebken kaptál már pár ötletet kérdező, de gondolom reggelig már nem sokat tudsz tenni érte :( ha túléli a nyuszkó az éjszakát reggel a világosban már könnyebb lesz valahogy kiszedni onnan!Én nagyon szorítok neki, remélem túléli és a te kis nyuszid lesz!:)
A kérdező nagyon is normálisan és érthetően irta le! Pl. Azt is, hogy az csak 1tekek, és nem laknak ott, erre te:"kopogj be hozzájuk!" Vagy"Hogyhogy nem ismered a szomszédot?" :D
Na de nem ellenkezek veled, gondolom nem véletlenül 42%-osak a válaszaid! :DDD
Még ha ki is jönne és nem félholt, akkor is nagyon nehéz elkapni egy elvadult nyulat...
Esetleg hálóval bekerítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!