Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ezt túlélheti a nyuszim? :/

Ezt túlélheti a nyuszim? :/

Figyelt kérdés
hallotam a házból h visít kiszaladtam és nemvolt seholsenki kerestem sokáig aztán láttam h a szomszédba van egy konténer alatt..és tiszta vér volt a tarkója, és kivolt a husa.. alig élt nagyongyorsan szedte a levegőt.. mit csináljak vele..elérni nemérem el mert a konténer alatt van,,?:'( mi történhetett vele?
2011. jan. 9. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Bocsi Xaxorxep de kb.a 10. válaszod után jöttél rá, hogy mi a helyzet valójában...én annyira jót nevettem rajtad, ahogy itt osztottad az észt, szegény kiscsaj meg minden kommentjében érthetően elmagyarázta a szitut, de te akkor sem fogtad fel, hogy nem a konténer esett a nyuszira...hát no comment! :D

Egyebken kaptál már pár ötletet kérdező, de gondolom reggelig már nem sokat tudsz tenni érte :( ha túléli a nyuszkó az éjszakát reggel a világosban már könnyebb lesz valahogy kiszedni onnan!Én nagyon szorítok neki, remélem túléli és a te kis nyuszid lesz!:)

2011. jan. 9. 01:34
 52/78 A kérdező kommentje:
végre egy értelmes ember .köszönöm szépen :) és reggel megpróbáljuk kiszedni valahogyan és remélem tul éli szegényke.. de akkor csinálok neki vmi helyet ahol nem bánthatja senki..
2011. jan. 9. 01:36
 53/78 anonim ***** válasza:
0%
sajnos összevissza írta le a kérdező, de én is azt mondtam, hogy ki kell szedni, ha te előbb tudtad miért akkor mondtad amikor már én is elmondtam.
2011. jan. 9. 01:41
 54/78 anonim ***** válasza:
Jaj annyira aranyos vagy :)...remélem nekem is ilyen gyerekem lesz, mint amilyen te vagy! "csinálok neki egy helyet, ahol nem bántja senki"... Maradj mindig ilyen!
2011. jan. 9. 01:41
 55/78 anonim ***** válasza:

A kérdező nagyon is normálisan és érthetően irta le! Pl. Azt is, hogy az csak 1tekek, és nem laknak ott, erre te:"kopogj be hozzájuk!" Vagy"Hogyhogy nem ismered a szomszédot?" :D

Na de nem ellenkezek veled, gondolom nem véletlenül 42%-osak a válaszaid! :DDD

2011. jan. 9. 01:45
 56/78 anonim ***** válasza:
*telek
2011. jan. 9. 01:47
 57/78 A kérdező kommentje:
akkor majd holnap megpróbáljuk kimenteni ha még él szegény..és majd megírom h mi lett vele...:/
2011. jan. 9. 01:49
 58/78 anonim ***** válasza:

Még ha ki is jönne és nem félholt, akkor is nagyon nehéz elkapni egy elvadult nyulat...

Esetleg hálóval bekerítve.

2011. jan. 9. 01:53
 59/78 anonim ***** válasza:
tudtam hogy az csak 1telek az rendben van,de csak vannak arra más szomszédok is akiktől lehet segítséget kérni a környéken, direkt leírtam hogy van e a környéken valami erős gyerek fiu. valahonnan kellett volna segítséget kérni, azért ennyíi a százalékom mert az őszinteséget nem díjazzák amugy nem érdekel. most is csak semmi nem tőrtént
2011. jan. 9. 02:03
 60/78 anonim ***** válasza:
19%
majd holnap odamegy a béle és megeszi a nyulpaproikást
2011. jan. 9. 02:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!