Ezt túlélheti a nyuszim? :/
Figyelt kérdés
hallotam a házból h visít kiszaladtam és nemvolt seholsenki kerestem sokáig aztán láttam h a szomszédba van egy konténer alatt..és tiszta vér volt a tarkója, és kivolt a husa.. alig élt nagyongyorsan szedte a levegőt.. mit csináljak vele..elérni nemérem el mert a konténer alatt van,,?:'( mi történhetett vele?2011. jan. 9. 00:00
11/78 A kérdező kommentje:
nagykátán lakok..
2011. jan. 9. 00:19
12/78 Trükkös Béla'bá válasza:
Milyen hippi társaság ez? Elárulok valamit: evolúció szerint, az ember döglött állatot eszik. Azért, mert a szervezetének szüksége van rá, másrészt mert egy kiadós pörkölt nagyon finom.
Az emberpörkölt meg téged és az intelligenciádat minősíti, egészségedre.
13/78 anonim válasza:
Valószínűleg valaki tényleg meg akarta enni, ilyenkor tarkón szokták vágni a nyuszit. Írtam be egy oldalra, hátha tud tenni valaki valamit. Nem tudod kiszedni a konténer alatt? Hány éves vagy?
14/78 Trükkös Béla'bá válasza:
Nagykátán laksz? Milyen utcában? Elmegyek én érte.
15/78 anonim válasza:
Az evolúció nem áll meg... Inkább ne stresszeld tovább szegény kérdezőt, se a segíteni akaró válaszolókat.
16/78 anonim válasza:
Béla mit szolnál, ha hozzád menne el egy Ufó és téged ennének meg pörkőltnek mert ők húsevők.
17/78 A kérdező kommentje:
hát nemtudom mi lesz : / és az nem lehet h a drót kerítésbe akadt föl és az vágta el a nyakát?
2011. jan. 9. 00:28
18/78 Trükkös Béla'bá válasza:
Mondanám neki, hogy menjen a szomszédba, mert a szomszédom nagydarab.
Hátdemost komolyan. Én állatvédő vagyok, imádom az állatokat, sportból sosem vadásznék, de húsról semmi pénzért nem mondanék le.
19/78 anonim válasza:
Valószínűbb mivel ilyenkor nem mozgatnak konténereket éjjel, mivel zajjal is járna. Ez jobb eset, mert nem nyomta agyon a nyuszit, csak egy seb lehet amit a fém okozott, persze ez sem jó, de azt túlélheti. Valami fertőtlenítőt kell szerezni és kötszert.
20/78 anonim válasza:
boritsd fel azt a konténert, és szedd ki gyorsan, majd lásd el a sebeit, szegény nyuszi :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!