Ezt túlélheti a nyuszim? :/
nem ismered a szomszédjaidat ? sosem találkoztál veük ? Kopogj be !
2011. jan. 9. 00:47
32/78 A kérdező kommentje:
de hova kopogjak mikor nemitt lakik a tulajdonos hanem nemtudom hol?...
Valahogy azt hiszem, hogy ha ilyenkor bekopogna bárkihez is akkor menne a nyuszi után...
Sajnos egy több tonnás konténert 10 ember se fog felemelni, és ha nem fértek be, marad a nyuszi is ott :/
Esetleg egy hosszabb valamivel megpróbálhatnátok óvatosan közelebb húzni, de az nem hiszem hogy túl jó lenne neki
2011. jan. 9. 00:51
Nem mész szomszédhoz, nem tudsz átmenni a kerítésen...őszintén, milyen választ akarsz?
Átrepülni, és a válladrakapni a konténert?
Vagy átmész, vagy a pörköltben végzi(jobbik esetben).
Mellesleg az előző válasznál...a virsli az szója, nem pedig hús...és egy ilyen kérdésnél nem arról kéne beszélgetni, hogy ki mit eszik, hanem elvileg valahogy ki kéne szabadítani azt a szerencsétlen nyulat.
De ha te nem vagy hajlandó átmenni érte a szomszédhoz, akkor....
2011. jan. 9. 00:52
NEm laknak ott...akkor belógsz vkivel...Előző voltam.
2011. jan. 9. 00:53
Bírom mindenki szövegértését, emberek 0:53!!!! Ugyan menjetek már át, és kopogjatok be a szomszédhoz (aki nem is létezik) hogy emeljen fel nektek egy többtonnás konténert!!! -.-
2011. jan. 9. 00:54
37/78 A kérdező kommentje:
az csak egy telek ahol nem élsenki csak 2 konténer van és nem él ott senki.. meg egy üres ház... és van egy kapu ahol átlehet oda menni.és igenis átjárok hozzá bevilágítottam alá és ott van kiszedni sehogynem tudom? mégis micsináljk toljam ki vmivel? a göröngyös földön nemtudnám és félek h rosszab lenne.....elérni nemérem el..huzzam ki a fülénél fogva..?? de el se érem mert mélyen van..
sok lúd disznőt győz, csak arrébb tudják valahogy piszkálni a konténert is nem tartanak az utcákon 30 tonnásakat, mivel életveszélyes lenne az FKF sem hülye ott is biztonsági előírások vannak. Meg kell nézni elemlámpával hogy a környékéről milyen fát lehetne kiszedni hogy kiférjen. Ugyanis ahogy beszorúlt úgy ki is tud jönni ! Nem a konténer esett rá hanem beakadt szegényke. elemlámpát tartotok biztos.
2011. jan. 9. 00:59
a baromfivirsliben van baromfi is, a szója mellett és több mint az a pici szegény nyúl, amúgy lehet Béla már elindúlt.
2011. jan. 9. 01:00
Szegény nyuszi. Nagyon rossz ilyet olvasni, h haldoklik. De ha kint a húsa meg minden akkor sztem nem túl sok remény van mert elvérezhet. Jajj de rossz. Nagyon rendes vagy , h etetted és befogadtad volna. És szép, h úgy írtad h a nyuszid. Remélem életbe marad és a világoson kiszeditek majd vhogy.
2011. jan. 9. 01:01
Kapcsolódó kérdések: