Mi baja a malacomnak?
Figyelt kérdés
a malacom régebben akár fél fej salátát is megevett egy Nap, mostanában eléggé lesoványodott, nem eszik, nem iszik, csak áll egy helyben vagy alszik. anyám barátnője azt mondta hogy meg fog halni. vélemények? (4-5éves fiú malac)2011. jan. 8. 16:19
1/3 anonim válasza:
Annyi neki :(
Nálunk ugyanez volt már többször is. Sajnos.
Amúgy a saláta ellenjavallt, mert a permetszerei mérgezőek.
Max a teljesen bio saláta lenne jó neki.
2/3 anonim válasza:
Nem szabad neki salátát adni (nyúlnak se) legalábbis sokat és rendszeresen nem. (De nem biztos h ez az ok)
Állatorvos ilyenkor tud neki injekciót adni de az sem biztos, hogy megmenti.
3/3 Sziszi77 válasza:
Nekem a malacom is így volt karácsony után azzal a különbséggel hogy ő ivott de alig evett és nagyon szomorú volt nem csinált ő sem semmit én elvittem az orvoshoz de nem talált nála semmit az állat kereskedésben kaptuk meg a választ hogy kell neki egy kislány nagy nehezen két napja tudtunk neki egy kislányt szerezni azóta hogy meglátta a kis csajt minden bánata elmúlt azóta olyan mint régen!!! De előbb szerintem vidd el mindenképp orvoshoz és saláta tényleg nem jó ha csak nem saját termesztésű és nincs semmivel permetezve!! Írj a fejleményekről!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!