Mi baja a pandaegérnek?
Figyelt kérdés
Húgomnak van egy ilyen pandaegere, vagy mi és eléggé szarul néz ki. Csak össze van gubózva és alig reagál. Olyan, mint mikor alszik, de olyankor, ha rákoppintottunk az üvegre már rohant is ki, meg szaladgált, de most 2 napja semmi. Néha átmászik az akvárium egyik oldalából a másikba, de nagyon inaktív lett. Lehet a tél az oka, vagy valami betegség?2011. nov. 8. 10:48
1/5 anonim válasza:
állatorvosra nem gondoltál? valszínleg könnyebben meg tudná mondani, h. mi baja lehet, mint mi. Sztem még fel is lehet hívni, ha nem akarjátok egyből elvinni. Nem olvastál utána a neten, h. pl télen változhat-e az egérke szokása?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem velük élek, én mondtam is nekik az állatorvost, csak gondoltam megkérdezem hátha van, aki ért hozzá, van ilyenje, vagy tudom is én. Neten nem igazán találtam semmit róla, vagyis arról, hogy van-e náluk ilyen "téli álom".
2011. nov. 9. 09:18
3/5 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet. Akár valami betegség, megfázás, vagy a foga túlnövése miatt nem tud enni, ezt ellenőrizhetik, Az is lehet, hogy depressziós (az egerek társas lények, egy azonos neműt, fiatalt nem ártana beszerezni mellé, és összeszoktatni őket). Az is lehet, hogy megsérült. Szimplán attól, hogy jön a tél, nem változna meg a viselkedése.
4/5 Lilla <3 válasza:
Nekem is van panda egerem . Ez betegség . Nekem ebbe belehalt .:'(
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta húgomé is :( Arra gyanakszok, hogy mikor nem volt otthon nem ment a fűtés és olyankor akár 15 fok, vagy szerintem még kevesebb is volt a szobájában. Lehet kihűlés volt a baj. Nem baj, majd karácsonyra veszek neki valami strapabíróbb rágcsálót. :)
2011. nov. 22. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!