Tengerimalac vagy törpesün?
Figyelt kérdés
Melyiket tartanád szívesebben és miért?
Nem tudok dönteni a kettő közül.
tegnap 08:50
1/5 anonim válasza:
Mik az állattal szemben támasztott igényeid, elvárásaid és mit tudsz biztosítani? Két különböző fajról beszélünk, más a viselkedésük, mások az igényeit. Akkor tudsz kisállatot választani, hogyha tudod, hogy mit szeretnél kapni az állattól.
2/5 anonim válasza:
Nekem most vannak malacaim, imádom őket, a süntartást is szívesen kipróbálnám. A malacok szociáliasabb lények, a gazdától is több foglalkozást igényelnek, mint egy süni, ennél többet nem tudok róluk sajnos.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszokat!
Tudom, hogy a süni nem arról híres, hogy bújik, nem is ezt várom el.
Szerintetek ha valaki allergiás a nyuszi szőrre, akkor jó eséllyel a tengerimalacra is?
tegnap 11:08
4/5 anonim válasza:
Az allergia nem az állatra szokott előjönni hanem a szénában és az alomban lévő porra.
5/5 anonim válasza:
Én a tengerimalacot választanám, mert a törpesünt rovarokkal, kukacokkal kell etetni. (Nekem ezek döglötten is undort keltenek.) A süni nagyon aranyos, de kevésbé szociális. Voltak tengerimalacaim, tényleg nagyon cukik, kötődnek hozzád, nem büdösek. Ami hátrány: nagy hely kell nekik, kiszórják a szénát és a forgácsot, néha hangosak. De igazi kis szeretetgombócok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!