Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hosszu a szore a tengerimalacn...

Hosszu a szore a tengerimalacnak, nyirhatom hajvagoval?

Figyelt kérdés
ma 10:50
 1/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Én egyszer nyáron 40 fokban ritkító ollóval levágtam egyik tengerimalacom szőréből jó sokat, mert nagyon meleg volt. Soha nem nőtt vissza, szóval mérlegeld, hogy mennyit akarsz vágni úgy, hogy talán a tiédnél is ez történik majd, hogy nem nő vissza. Ráadásul tél van.
ma 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
nem banom ha nem lesz ujbol hosszu neki. Neki is egyszerubb takaritania magat. A kis baratja rovid szoru malac,vele nincs "baj". Amikor lehoztuk nem lehetett teljesen megallapitani,h rovid v hosszu. Az alvázát nem bántom. Csak ahol hosszu. klassz kis sorenye lett. Olyan kis oroszlános most az egesz nagy a sorenye a feje korul.
ma 11:28
 3/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Ha nem lett túl rövid akkor jó lesz neki, kényelmesebben él majd így.
ma 11:58
 4/9 anonim ***** válasza:
ma 12:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt a malacot benyugtatoztak elotte vagy mi? Az eneym olyan mint a duracell nyuszi.
ma 12:09
 6/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nekem már a negyedik malac párosom van és az a tapasztalatom, hogy a malacok nagyon sokfélék, van ilyen is, olyan is. Mint az emberek.
ma 12:33
 7/9 anonim válasza:
50%

Szegény malac, honnan tudhatja, hogy nem pörköltet fognak főzni belőle éppen, hogy így hagyja magát.?

Hogy bíznak az emberben. :(

ma 12:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Mert pl fogalma sincs,hogy mi az a porkolt.
ma 12:37
 9/9 Kései Sirató ***** válasza:
100%

én már a szobába lépve, sőt már előtte 2 méterrel is beszélek hozzájuk, és mindig ugyanazt, ismerik a hangomat, így nem annyira félnek.. Kézhez szoktak és nyáron sokszor kiviszem őket az udvarra legelni.

ma 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!