Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalac mennyire jó...

A tengerimalac mennyire jó háziállat? Ha volt, akkor nektek hány évig élt?

Figyelt kérdés

ma 19:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A válaszokat előre is köszönöm! Privátokat nem kérek.
ma 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Undorító,bödös,összesz.rt és összevizelt almot takarítani egyenlő a hányingerrel.Nem háziállat,hanem egy gusztustan nyűg a nyakadon.Olyan.mint az akvárium,jópofa,de amikor takarítani kell,megőrülsz.
ma 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy kutya vagy egy cica. Helyettesítésnek jó, azért aranyos, szép bundája és édes kis pofija van, simizhető. De nem okos, nem sokat lehet vele kezdeni a simogatáson és gyönyörködésen kívül. Hetente legalább egyszer takarítani (az tényleg gusztustalan, de a csecsemőpelenkázás is az, vele jár). 8 évig éltek.
ma 20:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Kedves 2-es!

Ezt a bunkó stílusodat inkább mellőzi. Amúgy nekem van 2 tengerimalacom, csak kíváncsi voltam, hogy másnak mennyire jön be. És hogy ha nem hónaponta takarítod, hanem mondjuk heti 2-3szor,akkor nem örülsz meg, és nagyon kedves kis élőlények, és ha takarítod őket rendszeresen akkor NEM budosek. Igenis háziállat, csak a leírtak alapján Te nem voltál jó gazdája... de azért köszi a válaszod...

ma 20:20
 5/11 A kérdező kommentje:

3-as, köszi a válaszod!

Igaz, nem olyan okosak mint egy kutya, de az én tengerimalacom tud egy pár trükköt :D

ma 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Mit tud?
ma 20:23
 7/11 A kérdező kommentje:

6-os válaszoló, ezeket:

Kétlábra állás, forgás, ha lerakom 5 méterre tőlem és leülök, és mondom a nevét, akkor beszalad az ölembe, és még most pacsizni tanítom, egyenlőre eléggé megy neki !

Szóval szerintem nagyon intelligens állatok!

ma 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nem jutott eszembe trükkökre tanítani. Nem pisil be (vagyis ki), ha huzamosabb ideig van kinn?
ma 20:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Most a nyolcasnak válaszolok:

Nem, mert szobatiszta. Ha pisilnie/kakilnia kell, akkor oda megy a földön található alomtálcájához, és abban végzi a dolgát. Nagyon szeretem, büszke vagyok rá, és egyébként pont december 25-én,karácsonykor született!😁 Még csak most december 25-én lesz 2 éves, szóval remélem hogy még egy pár évig velem lesz❤️

ma 20:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, 9-es!
ma 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!