Kisemlőstartó gazdik! Milyen háziállatotok van? Valamilyen hörcsög fajta, tengerimalac fajta, valamilyen sünféle, vagy tanrekféle, vagy egér faj, vagy más kisemlőst tartotok? :D
#1 és valamilyen aranyhörcsögfajta vagy törpehörcsögfajta pontosabban vagy más? És esetleg perui tengerimalac vagy angol rövidszörű vagy más tengerimalac fajta?
És #2 esetleg angóranyulak vagy magyar óriás nyulak vagy milyen nyúlfélék mégis?
Jelenleg nincs kisállatom, de gyerekkorom óta kisemlősöket tartottam, a mai napig ez a téma a hobbim, folyamatosan tanulok, próbálok segíteni másoknak a kisállattartásban.
Gyerekként hörcsögöket, tengerimalacokat és nyuszikat tartottam, a mai napig ennél a három csoportnál (hiszen a hörcsögök több faj) a legnagyobb a tudásom. Az életem során 5 dzsungáriai törpehörcsögöm (pontosabban Campbell-dzsungáriai hibrid) és 1 aranyhörcsögöm volt. 10 tengerimalacom, 2 angol bóbitás, 2 sheltie, 2 abesszin és 4 angol bóbitás. 11 nyulam, ebből 5 oroszlánfejű és 4 holland törpe, egy holland törpe - közepes testű (nem találkoztam az apjával, csak annyit tudok hogy közepes testű volt) keverék, illetve egy fekete szőrű közepes testű keverékem, akit az utcáról fogadtam be (igen, tudom ki volt a gazdája, aki utcára rakta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!