Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kisemlőstartó gazdik! Milyen...

Kisemlőstartó gazdik! Milyen háziállatotok van? Valamilyen hörcsög fajta, tengerimalac fajta, valamilyen sünféle, vagy tanrekféle, vagy egér faj, vagy más kisemlőst tartotok? :D

Figyelt kérdés

aug. 25. 14:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Most tengerimalacaim vannak. Egy hosszú, a többi középhosszú szőrű. Mentettek. (2x2)

Régebben sok dzsungáriaim volt, persze külön tartva, de egyszerre több is sok évig.

aug. 25. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sima rövidszőrű malacaim vannak és roborovszki törpehörcsögöm (1)
aug. 25. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Hörcsögöknél nincsenek fajták, csak fajok. Aranyhörcsögből pedig egy felé van (a szíriai aranyhörcsög).

Nekem hibrid dzsungáriai törpehörcsögeim voltak az elmúlt 15 évben. Mind szigorúan egyesével tartva (hiszen együtt nem ajánlott). Illetve volt roborovszki törpehörcsögöm és szíriai aranyhörcsögöm is.

aug. 26. 07:11
 14/18 A kérdező kommentje:

#13 érdekes, de nem hinném, hogy mindenütt helytelenül írnák, hogy hörcsög fajták..., görgess le és nézd meg, hogy a legtöbb helyen és oldal címében hörcsög fajta szerepel, nem pedig faj, vagy komolyan rosszul írják annyi helyen?:

[link]

és emellett ezen az oldalon (le kell hozzá görgetni a Külső megjelenése címszóhoz) meg azt írják nem csak a szíriai aranyhörcsög tartozik az aranyhörcsögökhöz vagy tehát butaságot írtak itt?:

[link]

és nem tudom, hogy más oldalakon mik vannak még írva, de én így tudom ezt.

aug. 26. 13:05
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
De, mindenütt helytelenül írják. Helyesen fajok. Nem fajták. A zooplus oldalán lévő információk is elég sok sebből véreznek.
aug. 26. 17:17
 16/18 SiamondUwU válasza:
100%
Nekem van 2 tengerimalacom, és nagyon szerethető állatok! :)
szept. 4. 17:55
 17/18 anonim válasza:
2 tengerimalacom van
okt. 6. 12:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem tengerimalacom van.
dec. 2. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!