Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy pisalja le a tengerimalac...

Hogy pisalja le a tengerimalac a ketrecen kivul a falat?

Figyelt kérdés

Ketrec kb 10 cm re van a faltol. Elosozr barna froccs foltok jelentek meg, lemostam,lefestettem. A falat, nem a malacokat xD

Es raktam oda kartont a ketrec oldalahoz erositve.

Ketten vannak. 1m*75 os ketrec kb 30 cm magas (v magasabb)

Es a frocs foltok megjelentek a karton feletti teruleten. Hogy a fenebe csinaljak? Nem ertem.

2024. aug. 9. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy a vizelet lecsapodik, frocskol
2024. aug. 9. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Abból kindúlva, hogy egy ember akár 1 mérette is elhugyozhat egy territoriális kis rágcsalónak akinek gékony erős sugárban jön a vizelet nem lehet gont 10 cm-re elpisilni
2024. aug. 9. 11:21
 3/4 A kérdező kommentje:

csak hogy tisztazzuk....a ketrec kb 30 cm magas. v magasabb.

30 cm magas karton van a ketrec oldalahoz erositve es ezen felul pisalnak keresztul. ez erthetetlen szamomra.

2024. aug. 9. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy helyenként nem szívja fel az alom teljesen a pisit és ahogy szaladnak beletapicskolnak és kicsapják? Bár ésszerű keretek között szerintem nem csapódik 30 cm magasra, de hirtelen ez jutott eszembe, nálam nyuszi csinált ilyet, hogy a wc mellé pisilt és ahogy futás közben beleugrott kicsapta, fröcskölődött a talpáról.
aug. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!