Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi a véleményetek a hörcsöggöm...

Mi a véleményetek a hörcsöggömbről?

Figyelt kérdés
Nem ijednek meg benne a hörik?
2010. okt. 1. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem van, és a régi hörim szeretett benne lenni, habár persze sosem mondta, de gondolom:) tekerte, ha van elég helye, elég szabadon érezheti magát, az enyém el volt benne sokáig, csak ne felejtsd el kivenni megetetni, vagy lehet hogy közben dolga akad, és azt ott végzi el.
2010. okt. 1. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha közelről megnézed amikor megy benne hátracsapja a fülét és sokszor megáll kosakodni. Ezek a félelem és idegesség jelei-így mondja meg élvezi e: lefordítva-nem, fél benne, ki akarna menekülni, ráadásul belepisil és körbemaszatolja és egy pisiszagú gömbben kell kinlódnia. Állatkínzás szerintem.
2010. okt. 1. 16:51
 3/8 anonim válasza:
Én akkor szoktam beletenni a hörcsögömet a hörcsöggömbbe, amikor takarítom a ketrecét. Nem szokott sokáig benne lenni. Azt nem tudom, hogy szereti-e vagy sem, de amikor megakad valahol és nem tudo benne tovább menni akkor tuti szenved. Na és akkor a mókuskerékben nem szenved szerintetek??? Akkor minek hajtja folyton?
2010. okt. 1. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem állatkínzás a hörcsögkerék...gondolj bele h te mit éreznél ha bezárnának egy akkora gömbbe amiben pont elférsz. Élveznéd? Tetszene? Kétlem...erről ennyit
2010. okt. 1. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
előző: bocs javítok hörcsöggömb...nekem az a hörcsögkerék is de van aki a mókuskereket hívja annak...bocs ha félre érthető vtam
2010. okt. 1. 20:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is furcsálltam ezt a gömböt, amikor először láttam.
2010. okt. 2. 08:08
 7/8 hernyó9 ***** válasza:
osztálytársamnak volt hörcsöggömblye és a hörije imádott benne lenni...:D és am nem akkora volt h épp csak belefért a höri... hanem egy olyan 15-20 cm átmérőjű...
2010. okt. 2. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Biztos függ a hörcsög bátorságától is :)
2010. okt. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!