Mi a véleményetek az aranyhörcsögökről?
Hát nekem volt aranyhörcsögöm kb 1 éve, nagyon aranyos kis állat volt, legtöbbször engedte magát fogdosni meg simogatni.. persze vannak napjaik amikor úgymond hisztisek :D de egyébként kicsit függ a hörcsög alaptermészetétől is. Vegyél egy fiatal hörit és úgy könnyebben megszokja majd az emberi érintést.
A vadászgörény meg nagyon könnyen elvadulhat ha nem ért hozzá az ember, nem nagyon ajánlanám tapasztalatlanoknak :)
Köszönöm a válaszokat :)
Elsőnek.. van macskám :DDD és egy aranyhörcsögnél nagyobb rágcsálót nem tarthatok itthon, és egy tengerimalaccal vagy nyúllal többet kell foglalkozni, mint egy aranyhörcsöggel, amire nincsen sok időm..
Akkor megpróbálkozom egy aranyhörivel :) egyedül vagy társasan érdemes tartani? Az első törpehörijeim tesók voltak két fiú, és soha nem balhéztak, imádták egymást. mi a helyzet az aranyhörcsögöknél?
szia...:)
én úgy tudom hogy az aranyhörcsögöket javasolt egyedül tartani(kivéve ha nem szeretnél kishörcsögöket, de akkor is csak a párzás idejéig szabad egy ketrecben hagyni őket!), különben folyton veszekednek a területen/kaján. nem túl kezes állatok, eléggé maguknak valók, ez ellen nem lehet sajnos mit tenni (bár ha szerencséd van kifoghatsz egy barátságosabb példányt), de szerintem kedvesebbek a törpehörcsögöknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!