Egyébként vegyél inkább tengerimalacot, mert a hörcsög hamar megnő, meghízik, nagyon büdös, agresszív, ráadásul kannibál is.
Gyakran előfordul hogy a szülő (az anya is, nem csak az apa) megeszi az újszülött utódokat. Ha nem látom a saját szememmel, el sem hiszem :S
2011. aug. 28. 01:57
2/12 anonim válasza:
Elsőnek:Ha nem tudnás azért eszik meg a kicsiket,mert veszéjt éreznek és ezért inkább megeszik őket,hogy ne vegyék el tőlük és ne szenvedjenek...
2011. aug. 28. 02:17
3/12 reptoid tudós 2 válasza:
A legtöbb állat akkor sem eszi meg. Azért előnyösebb a tengerimalac.
2011. aug. 28. 02:18
4/12 anonim válasza:
óóóóóóóó,dehogyis nem...és a höri nem tehet róla,te zargattad fel a fészket az anya csak védekezett(tengerimalac is csinálhatja)...a malacnak meg nagyobb hely kell...
2011. aug. 28. 02:30
5/12 anonim válasza:
Első: "mert a hörcsög hamar megnő, meghízik, nagyon büdös, agresszív, ráadásul kannibál is."
Nekünk törpehörcsögeink vannak, ők:
-nem nőttek meg
-nem híztak meg (nem disznósajttal meg szalonnával kéne etetni őket
Szívesebben vennék tőle hörit,mint egy állatkereskedésben.
2011. aug. 28. 11:46
7/12 anonim válasza:
énis inkább innen vennék egy kishörit mit egy állatkereskedésből mert a kereskedésben valószínű hogy beltenyészes hörcsögöt veszel!
2011. aug. 28. 12:15
8/12 reptoid tudós 2 válasza:
Én mást vennék tőle... de azt törölték a moderátorok...
2011. aug. 28. 12:18
9/12 anonim válasza:
Amiket leír az jó, ami nem tetszik az az, hogy elég kicsi terráriumban vannak az állatok. De ettől függetlenül normálisan vannak tartva, és van kerekük is, ami megint pluszpont:) Őket viszont nagyon ajánlom: [link] saját tapasztalat alapján, kedvesek, és luxus körülmények között élnek a hörcsögök :) Ráadásul nyáron a vadas hörcsögöket ajándékba odaadja...:)
2011. aug. 28. 14:31
10/12 anonim válasza:
Kedves és segítőkész a tulaj, én már leveleztem vele és meg voltam elégedve!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!