Mi a véleményetek erről a tenyészetről? Hozott valaki innen patkányt?
Nem ismerem, de korrektnek tűnik.
(Nekem megnyitja az oldalt, pedig nekem is nodom van.)
Köszönöm, nekem is korrektnek tűnik :) (sajnos állatkereskedéses patkánnyal nagyon befürödtem már, tenyésztőket pedig nem nagyon ismerem, ezért kérdeztem rá)
Nekem is megnyitja, igaz AVG-m van. :)
nekem is kereskedésből 2 patkányom volt, nem egy helyről, de mindkettő idő előtt meghalt valami fura betegségben.
én őt ajánlom: [link]
Tőle vettem patit, semmi gond vele, nagyon barátságos, kézhez szokott patit kaptam. de biztos jó az is amit linkeltél.
sajnos én is így jártam :(
köszi a linket!! :)
Szerintem vehetsz tőle nyugodtan, nekem is volt tőle patim. Sajnos az egyik ugyan 2 éves kora előtt meghalt tüdőbetegségben, de az a baj, hogy ezek a díszpatkányok annyira leterheltek genetikailag, hogy nagyon nehéz kiszűrni a betegségeket, jó adag szerencse is kell ahhoz, hogy egy élete végéig egészséges, sokáig élő patit fogjon ki az ember. :S De ő legalább próbálkozik... az enyémnek is az anyja Németországból való volt, távolról sem voltak rokonok a szülők, mégis beteg lett. De a tesója viszont 3 éves koráig élt. :) És igazából már az is sokat számít, hogy nem egy kitudja hányszorosan beltenyésztett patkányt veszel, amilyeneket többnyire a kereskedésben lehet kapni.
A másikat, amelyiket az utolsó linkelt, csak hallomásból ismerem, de úgy tudom, ennek a most hirdetett alomnak is a Demetrios Kennelből vannak a szülei (legalábbis az egyik sztem biztos).
Szerintem jó, minden levan írva..stb. és így megbízható. Vehetsz tőle, szerintem. :))
Nekem is NOD van és megnyítja..xD
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld :)
Sajnos tényleg nagyon sok a beltenyésztett patkány az állatkereskedésekben, de arra gondoltam hogy ő lelkiismeretesnek tűnik. Ráadásul a leírtak alapján tényleg próbálkozik. Nálam csak az egyik patkányom érte meg a 2 évet, de inkább nem írnám le, hogy hogyan mert borzalmas volt végignézni :( A másik 2 éves kora előtt elpusztult. Mondanom sem kell, hogy állatkereskedés.. Ráadásul ami tetszik, hogy teljesen kézhezszoktatott patiknak tűnnek már a képek alapján is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!