Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? A tengeri malacom...

Mit tegyek? A tengeri malacom hasa. Sürgős!

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet a baja, ma este vettem észre. Kivettem a helyéről, nincs ereje, megnéztem a hasát, az egész nedves, vagy genny, nem tudom, lefogyott kb 1 nap alatt, nem kapott csak szokásosat, a mellette lévő két malacomnak semmi baja. Holnap felhívom az orvos, és le is viszem, de ha valaki most tud válaszolni, és találkozott ilyennel írjon!!!!

Köszönöm!

2010. szept. 17. 23:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Szorítok nektek! Ha már beindult a kis bele, akkor kínáld meg egy kis szénával, az a malackák egyik legfontosabb tápláléka, lehet, hogy rákapna. De ha csak egyetlen szálat ropogtat el, az is valami. Az antibiotikumok nagyon erősek, remélem, segíteni fog a kezelés. Ne add fel!

(a popsilyuk stimulálós vagyok :=) )

2010. szept. 19. 21:31
 32/43 A kérdező kommentje:

Jó ötlet, de nem eszik. Amit adok neki fecskendőből már azt is nehezen nyeli le.

Holnap elfogja altatni az orvos. Nem lett jobb az állapota, sőt, rosszabb. Az előbb felborult, a hátán vergődött, nem tudott talpra állni, annyira dől már bal oldalra. Azt mondta a doki hogy az agyvíz gyűlik fel, ami nyomja az agyat, azért húz egy oldalra. Nem tudom milyen baktérium lehet. Az idegrendszerét támadta meg.

Nem akarom hogy szenvedjen tovább, nagyon rossz látni!!!!!

2010. szept. 19. 23:33
 33/43 A kérdező kommentje:

Látnotok kéne. A másik két malac (az egyik a lánya) olyan csöndbe van, egy hangjuk nincs, mintha bánatosak lennének. Mindig sípolnak, bizonyos hangokra. Mintha tudnák. Mert amikor még én sem vettem észre h baj van, ők már akkor tudták, mert nagyon össze voltak bújva, pedig nem szoktak úgy pihenni.

Érdekes...

2010. szept. 19. 23:36
 34/43 anonim ***** válasza:
Remélem csoda történik és felépül..Isten pici teremtménye..Én elveszítettem a drágámat 10 éve. Szurkolok Neki. kis csillag..nagyon aranyos. *
2010. szept. 19. 23:38
 35/43 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy..
2010. szept. 19. 23:39
 36/43 anonim ***** válasza:

Én is remélem, hogy felépül...

Nagyon aranyos, nagyon szépecske. :)

2010. szept. 20. 08:55
 37/43 A kérdező kommentje:

3 óra előtt elment a Kiscsillagom.

Nem sikerült megmenteni....................................

2010. szept. 20. 15:46
 38/43 anonim ***** válasza:
Kitartás! Nagyon sajnálom..
2010. szept. 20. 16:15
 39/43 anonim ***** válasza:
Szegény malacka! Sajnálom... Most dédelgesd többet a többieket, mert biztosan ők is megérzik a hiányát - plusz neked is segít egy kicsit a megnyugvásban.
2010. szept. 20. 16:23
 40/43 anonim ***** válasza:
Te mindent megtettél és csak ez a fontos, a többi malackád még ott van neked :) jó, hogy vannak még ilyen lelkiismeretes gazdik :)
2010. szept. 20. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!