Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? A tengeri malacom...

Mit tegyek? A tengeri malacom hasa. Sürgős!

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet a baja, ma este vettem észre. Kivettem a helyéről, nincs ereje, megnéztem a hasát, az egész nedves, vagy genny, nem tudom, lefogyott kb 1 nap alatt, nem kapott csak szokásosat, a mellette lévő két malacomnak semmi baja. Holnap felhívom az orvos, és le is viszem, de ha valaki most tud válaszolni, és találkozott ilyennel írjon!!!!

Köszönöm!

2010. szept. 17. 23:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Hogy van a Malackád?
2010. szept. 18. 21:40
 12/43 A kérdező kommentje:
Gyenge... Balra húz a teste, nem bírja felemelni a fejét. Abban bízok hogy a kajától, meg a gyógyszerektől holnapra erősebb lesz. Persze ehhez az kell hogy beinduljon a bélműködése. Most elég borúsan látom a dolgot, szerintem már nem tudom megmenteni. Egyre gyengébb...
2010. szept. 18. 23:47
 13/43 anonim ***** válasza:
Tényleg ritka az ilyen orvos,aki ennyire lelkiismeretes a mai világban... Örülök,hogy szakértő kezekbe került,de a malackát sajnálom!Szurkolok,hogy meggyógyuljon és cigánykerekezzen pár nap v hét múlva!!;)Akkor holnap viszed vissza ugye?Majd irj mi volt,szia!
2010. szept. 18. 23:49
 14/43 anonim ***** válasza:
Inni se akar?
2010. szept. 18. 23:50
 15/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem fog cigánykerekezni... :)

Nem, nem iszik, nem eszik, én itatom, etetem.. Remélem elég amennyit sikerül belenyomnom..

2010. szept. 18. 23:54
 16/43 anonim ***** válasza:
Értem..,ez nem jó!:/Gondozd továbbra is ilyen szorgalmassan,legalább holnap az orvosig birja ki,és akkor kap talán olyan szurit még,amitől jobban lesz!!
2010. szept. 19. 00:02
 17/43 A kérdező kommentje:
Igyekszem. Köszönöm hogy így aggódtok Érte!
2010. szept. 19. 00:03
 18/43 A kérdező kommentje:

Itt a kis Drágaságom:

[link]

2010. szept. 19. 00:09
 19/43 anonim ***** válasza:

Drukkolok a malackádnak!

Esetleg próbáld a végbélnyílását egy pici nedves vattapamaccsal simogatni, az is jótékonyan stimulálja a beleit. Igaz, a rágcsálóknál nem, de az emlősöknél ez kifejezetten fontos része az újszülött-gondozásnak is, a kicsik az anyjuk segítsége nélkül nem is tudnak kakilni az első napokban. Próbáld ki, kockázata nincs, legfeljebb nem használ!

2010. szept. 19. 08:20
 20/43 anonim ***** válasza:
Jajj.:((( Hogy van a malackád?
2010. szept. 19. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!