Mi baja lehet a törpe hörcsögömnek? Ma reggel vettem észre, hogy féloldalasan megy. A fejét jobb oldalra tartja és néha oldalra esik.
Ha több szintes ketrecben tarod, talán leeshetett fentről, és rosszl esett. De szerintem valószínűbb mondjuk agyvérzés, vagy valami hasonló idegrendszeri probléma.
Mindenképpen vidd orvoshoz, amint lehet!
a hörcsögöknél gyakori a bénulás.
mindenképpen vidd el állatorvoshoz, mert most szenved!
ha csodaorvosod van, akkor csak kitalál valamit, az enyém sajnos egy tök átlagos orvos, így elaltatta a hörcsögömet, mikor lebénult a fél oldala, de legalább nem szenved, mást nem lehetett vele csinálni.
sztem semmiképp ne altasd el!!
az én hörijeim maguktól meggyógyultak (talán egy hét alatt).
22:50
én se kifejezetten azt mondtam neki hogy altattassa el, csak hogy szerintem ezt fogja tenni az orvos. valószínűleg.
de mindenképpen látnia kell orvosnak, és majd ő eldönti hogy mi legyen, az a legrosszabb ha nem viszi orvoshoz, hanem otthon reménykedik hogy felgyógyul, közben végignézi a napokig tartó haláltusáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!