Tengerimalac? (Többi alább)
Szívesen 6-os 🙂
Még nem választottunk nekik véglegesen nevet. Egyenlőre az Inci és Finci a befutó,de nem érzem az igazinak. Lehet, hogy csak azért mert, nem szoktam hozzá. Annó a malackáim Mazsola, Tádé és Zizi voltak.
Már most szeretem a kis popsijukat. Bár 2 nap alatt többet aggódtam eddig értük mint, mostanában bármi másért. Most 23-án lesz 6 hónapja, hogy elvesztettem a tacsimat. Nagyon megviselt. Imádtam és a mai napig rettenetesen hiányzik. Mindennap viszek mécsest a sírjára. Féltem, hogy ezekkel a kis cukikkal majd lesz bennem egy olyan érzés, hogy hálátlan vagyok a tacsimmal szemben,de már tudom, hogy ő sem haragudna. Bármilyen furcsán hangzik ez,de tényleg kötődöm az állatkáimhoz és családtagként tekintek rájuk. Ezért igyekszem a lehető legjobban ellátni őket és elég időt tölteni velük. Most lányomnak is igyekszem átadni ezt a hozzáállást. Igaz, ő is már most állatbarát szerencsére.
Nem a legjobb minőségű a kép (tegnap esti),de talán viszonyítási alapnak elmegy a ketrec méretéhez.
Szerintem megfelelő. 🙂
Főleg hogy ki is veszitek őket. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!