Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac? (Többi alább)

Tengerimalac? (Többi alább)

Figyelt kérdés
Tegnap hoztunk 2 lány malackát. Viszont az autóút kb 20 perces volt. Aztán itthon még a helyükre is be kellett költöztetni őket. Attól tartok, hogy a tegnapi nap túlságosan megviselte őket. Ugyanúgy vannak a helyükön mint,este mikor utoljára láttam. Egyik az egyik, másik a másik sarokban. Pedig testvérek és eddig állítólag mindenhová követték egymást. Már voltak tengerimalacaim régen is,de ők helyből lettek hozva és pár perc alatt ,gyalog hazaértünk velük. Ők legalább már aznap éjjel motoszkáltak. Tehetek értük valamit, hogy megkönnyítésem a helyzetüket? Lehet, hogy buta kérdés, de nem kaphattak sokkot? Nagyon aggódom értük.

2022. febr. 15. 03:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Van nevük?
2022. febr. 15. 15:00
 12/27 A kérdező kommentje:

Szívesen 6-os 🙂

Még nem választottunk nekik véglegesen nevet. Egyenlőre az Inci és Finci a befutó,de nem érzem az igazinak. Lehet, hogy csak azért mert, nem szoktam hozzá. Annó a malackáim Mazsola, Tádé és Zizi voltak.

Már most szeretem a kis popsijukat. Bár 2 nap alatt többet aggódtam eddig értük mint, mostanában bármi másért. Most 23-án lesz 6 hónapja, hogy elvesztettem a tacsimat. Nagyon megviselt. Imádtam és a mai napig rettenetesen hiányzik. Mindennap viszek mécsest a sírjára. Féltem, hogy ezekkel a kis cukikkal majd lesz bennem egy olyan érzés, hogy hálátlan vagyok a tacsimmal szemben,de már tudom, hogy ő sem haragudna. Bármilyen furcsán hangzik ez,de tényleg kötődöm az állatkáimhoz és családtagként tekintek rájuk. Ezért igyekszem a lehető legjobban ellátni őket és elég időt tölteni velük. Most lányomnak is igyekszem átadni ezt a hozzáállást. Igaz, ő is már most állatbarát szerencsére.

2022. febr. 15. 16:00
 13/27 anonim ***** válasza:
👍🍀
2022. febr. 15. 16:07
 14/27 A kérdező kommentje:
Ma voltak először kifutóban.(A nagy pillanatot persze felvettem és már ment is a felvétel férjemnek 😂) Elég mozgékonyak voltak és kézből ettek is (persze előtte alaposan körbeszaglászták a kezem 😅). Amikor felvettem őket,akkor szaglásztak és másztak volna a nyakamba. Viszont még kevés ideig bírták a dolgot. Mikor visítottak visszatettem őket a helyükre. Bár az is lehet, hogy nem féltek,hanem répát akartak még. 🤔
2022. febr. 16. 12:42
 15/27 anonim ***** válasza:
Mekkora a ketrecük így a képen nem tűnik valami nagynak, de ha nagy akkor bocsi, csak ez nem egy 80szor 50-es? Bár az se baj, de majd ha lehet vegyetek nekik nagyobbat, amúgy tényleg nagyon cukik a malacok!!!
2022. febr. 23. 20:51
 16/27 anonim ***** válasza:
Nemkell nagyobb . jó az!
2022. febr. 24. 04:06
 17/27 A kérdező kommentje:
95*54*46-os a ketrec. A képen viszont tényleg kisebbnek tűnik mint, valójában. Két éjjelipolc van alatta, szóval kb ahoz viszonyítsd. Most bőven van helyük ugrálni,mozogni. Délutánonként pedig ki is vannak véve és még több helyük van mozogni. Azóta nevük is lett. Csoki és Csini. Csokival kicsit nehéz a kifutóban mert, mindig szökni próbál. ( Tengerimalacot ekkorát ugrani még életemben nem láttam.) Szóval egy percig sem lehet egyedül hagyni. Csini nyugodtabb malacka.
2022. febr. 24. 05:46
 18/27 anonim ***** válasza:
Dejó😊
2022. febr. 24. 05:48
 19/27 A kérdező kommentje:

[link]

Nem a legjobb minőségű a kép (tegnap esti),de talán viszonyítási alapnak elmegy a ketrec méretéhez.

2022. febr. 24. 05:51
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem megfelelő. 🙂

Főleg hogy ki is veszitek őket. 🙂

2022. febr. 25. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!