Akinek 2 tengerimalaca van ne válaszoljon! Vélemény? (alul a többi)
ha 2 malacod van, akkor egymással jobban ellesznek, mint veled.
azaz ha arra kell a tengerimalac, hogy kötődjön hozzád és szeressen, akkor egyedül hagyd.
Az enyém is nagyon boldog volt. Konkrétan a társától mentettem meg, meg a szörnyű gazdájától.
Egy mocskos helyről hoztam, semennyit nem volt vele foglalkozva, társa pedig folyton tépte, bántotta, elvette előle azt a kevéske kaját is amit kaptak. A malacka, aki bántva volt, teljesen lefogyott, a csont és a bőr volt, szőre csak pár helyen maradt, és végtelenül szeretetéhes volt. Elhoztam onnan a picit, alig lehetett fél éves.
Elvittem dokihoz, felhízlaltam, rengeteget foglalkoztam vele. Szőre visszanőtt, gyönyörű fényessé vált, visszanyerte az eredeti testsúlyát, és hihetetlenül boldog volt. Nagyon szerette az embereket, ám fajtársaitól rettegett. Mikor itthon voltam, egész napokat elücsörgött az ölemben. Sajnos a hátsó lábaival valami nem volt rendben, mert nagyon nehézkesen döcögött a terráriumában, szobában is ha letettem a földre, nem sétált, hanem azt akarta, hogy dédelgessem. Talán ez is volt az egyik oka annak, hogy csupán fél évet élt nálam, de azt a fél évet hatalmas szeretetben töltötte. Immunrendszere az éheztetés közepette legyöngült, meg ki tudja, hogy a volt gazdája miket adhatott a malacoknak. Tavaly hunyt el a csöppség. Boldog vagyok viszont azért, hogy élete utolsó felét boldogan élte, és jó helyet tudtam neki biztosítani.
Sose szerettem volna egynél több malacot egyszerre. Rengeteg időm van, sokat tudok vele foglalkozni, és mindent meg tudok neki adni, amitől jól érzi magát. Az, aki keveset tudna foglalkozni a malacával, az tényleg szerezzen be kettőt, mert akkor már tényleg magányossá válhat az állatka. Viszont aki csak egyet tart, azt nem kéne állandóan leszólni, mert az aki leszólja, nem tudhatja, hogy miért nincs társa a tengerimalacának. És egy kisállat, egyedül is lehet ugyan olyan boldog, mint az a kisállat, aki fajtársával él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!