Tengerimalac? (Többi alább)
Biztis jobb ledz ma már.
De aranyosak lehetnek, milyem szinűek?
Ne aggódj elég félős állatkák, utaztak is, új hely is, malacfüggő is, simán eltelhet pár napba amíg kimerészkednek.
Azt vettem észre amúgy nem feltétlenül kell lopakodni körülöttük, ha természetesen viselkedtek hamar rájönnek hogy oké hogy zajok vannak meg ott járkáltok de nem történik velük semmi. Volt nálunk egy NAGYON félős malac, kb életében először került kapcsolatba emberrel, konkrétan beraktam a ketrec közepére és lelapult a forgácsba, nem mert menekülni se. Na, anya feltette az íróasztala mellé és mellette dolgozgatott, pár nap alatt már óvatosan ki is merészkedett a malac.
Ma adtam nekik egy kis almát és egyből elkezdték enni. Már volt egy kis pisi és bogyóztak is. Hajnalban még pisit nem láttam. Ez is aggasztott. Jelenleg néha már egy apró motoszkálást is hallani. Kicsit kézbe is vettem őket és az egyik nagyon halkan "makogott". Na jó,sosem tudtam, hogy mi a pontos neve annak a hangnak,amit kiadott. :') Mindenesetre régen a malackáim akkor adták ki ezt a hangot,ha jól érezték magukat.
Egyébként rozsdabarna és fekete foltosak. A fejükön és az egyik orrán pedig apró fehér szőrpamacs van.
Később tudok majd elvileg feltölteni egy képet. Most csak olyan van,amikor meghoztuk őket. Akkor még a szállítódobozban lettek lefényképezve. Esetleg, ha jó,akkor egyenlőre azt is feltölthetem.
Nahyon cukik. 🙂 Köszi hogy megosztottad velünk. 🙂
6-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!