Degu. Jó választás? Gyors válasz!
Figyelt kérdés
Szeretnék venni degut nagyon szeretnék de eleinte csincsillát akartam. Az egyik unoka testvérem is azon gondolkozott hogy mit vegyen és ő mondta hogy ő a degu mellett döntött. Én még nem tudom melyiket válasszam. Azt hallottam hogy a csincsillák nagyon vadócok.2010. aug. 25. 18:22
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm már volt tengri malacom!
2010. aug. 25. 18:41
12/17 anonim válasza:
Nekem 11 degum volt és nagyon szerettem őket ha választhatnék újra vennék, okos, aranyos, szép kis állatok. Csak ajánlani tudom őket. :)
13/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem volt régen tengerimalacom, nem ajánlom, mert folyton sírt, nem lehet tőle aludni, de komolyan. És első! Még hogy inteligensebb?? Haha... ne nevettes már!
Most csincsilláim vannak, imádom őket. Egyáltalán nem vadócok, viszont törődést igényelnek, hiszen rendkívül érzékeny állatok. A nagy hőt sem bírják.
Deguim még nem voltak, de azt hallottam ők imádnak kézben lenni és ha szeretgetik őket. Ez a csincsilláról nem annyira mondható el. :) Ők inkább a lakásban futkároznak.
Remélem segítettem.
14/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az utolsónak és persze mindenki másnak is!
2010. aug. 25. 19:05
15/17 anonim válasza:
Egy kis szakmai segitség:) Állatkereskedésben dolgoztam. A deguk is mint a legtöbb rágcsáló éjszakai állat ezt vedd figyelembe. Valamint tényleg társas lény tehát jobb őket párban tartani. Viszont csendesebb mint a tengerimalac(nem füttyög), és kevésbé kényes mint a csincsilla. Amúgy patkányt akarsz akarsz tartani:D A csincsilla nem tud úgy hozzászokni az emberhez és ha van társa inkább azt fogja választani helyetted tehát kirekesztenek. Vmint nekik kell speciális fürdőhomok h a bundájuk olyan szép maradjon. Ha nem vagy jártas a kisállattartásban mindenképp elsőnek a degut választanám és szakkereskedésből válassz vagy tenyésztőtől ahol pontos információkkal is ellátnak. Sok sikert és sok örömöt bármelyik kis állatkát választod is:)
16/17 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 25. 19:26
17/17 anonim válasza:
naná! nekem is van 2 imádom őket!(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!