Degu. Jó választás? Gyors válasz!
Figyelt kérdés
Szeretnék venni degut nagyon szeretnék de eleinte csincsillát akartam. Az egyik unoka testvérem is azon gondolkozott hogy mit vegyen és ő mondta hogy ő a degu mellett döntött. Én még nem tudom melyiket válasszam. Azt hallottam hogy a csincsillák nagyon vadócok.2010. aug. 25. 18:22
1/17 anonim válasza:
Gyors válasz: inkább tengeri malacot! Sokkal intelligensebb.
2/17 anonim válasza:
Nekem deguim vannak. Ha foglalkozol velük nem lesznek vadócok. De nagyon fontos, hogy kettőt vegyél, mert egyedül szenvednek. És két egyneműt, ha nem akarsz háromhavonta egy alom kisdegunak gazdát keresni.
3/17 anonim válasza:
de a malac büdös. ha jó helyed van nekik és minimum 2-t veszel, akkor legyen degu. nekem is azok vannak (L)
5/17 BandSz válasza:
A degu csak párban érzi jól magát, nagy -tényleg nagy- ketrecben, ahol tud ugrálni, mászni stb...
Nekem 2 degum van -fiu, lány- és már 1,5 éve boldogítanak.
Ha nem foglalkozol velük, gonoszak tudnak lenni, de ha foglalkozol vele, belemegy a kezedbe, onnan eszik stb..
Én a degut ajánlom
17/F
6/17 anonim válasza:
Nekünk is van kettő, számomra egyetlen baj van velük: RÁGNAK! De nagyon hangosan!
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. aug. 25. 18:32
8/17 anonim válasza:
A tengerimalac nem büdös, ez tévhit! Persze ha nincsenek megfelelően takarítva legalább heti egyszer, akkor valóban van szaguk. De a deguknál is. Nekem tengerimalacom van, csak ajánlani tudom!
9/17 anonim válasza:
A tengerimalac nem büdös...csak ha hagyod a szarban fetrengeni! Nekem voltak, és sosem voltak büdösek! Én tengerimalacot vennék, és nem degut vagy csincsillát, de ha csak aközött a kettő között, akkor csincsilla. Aranyosabbnak tűnik :) De még egyikhez sem volt szerencsém, csak tengerimalachoz.
10/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok, most hogy néztem a képeket deguról meg csincsilláról megváltozott a véleményem. Nem tudom melyik aranyosabb :) Mindkettő nagyon édes. De aki tart valamelyiket, esetleg már mindkét féle volt neki biztos többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!