Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak egy kisnyúllal?

Mit csináljak egy kisnyúllal?

Figyelt kérdés

Májusban és április végén született két alom nyulam! A család egyik ismerőse mindenáron el akart vinni kisnyulat! Közöltem vele hogy nem eladóak és nem is lesznek azok! Erre felháborodva az illető elment!

Másnap reggel mentem ki megetetni a nyúlakat! Észrevettem hogy az egyik nagyobb létszámú alomból hiányzik az egyik vadas kis nyul!Tizen voltak és az illető betett egy koromfekete kis nyulat a kis sokkal kisebb mint amik nálam vannak! ráadásul nem is házinyúlnak néz ki sokkal inkább hasonlít egy oroszlánfejű Törpenyúlra! Az anyuka igazából megtűrt de nem engedi közel magához sem a kölykeihez nagyon nagyon pici és nem igazán tudom hogy mit kezdjék vele esetleg tudtok valamiben segíteni?

2021. máj. 28. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Milyen idősnek néz ki a kisnyúl? Választási korú? Ha igen, akkor tedd külön, csak könnyen áthűl még, ha kint van tartva és nincs mellette más nyúl. Jobb lenne időlegesen legalább bevinni.
2021. máj. 28. 12:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Nyílván behoznám,talán egy picit fiatalabb mint az enyémek/28 naposak/De viszont kajálgat egyedül
2021. máj. 28. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Első Nyúlmentő Alapítvánnyal vedd fel a kapcsolatot, ha épp nem tudják átvenni akkor is biztos tudják mit kell ilyenkor adni neki.
2021. máj. 29. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!