Mit csináljak egy kisnyúllal?
Májusban és április végén született két alom nyulam! A család egyik ismerőse mindenáron el akart vinni kisnyulat! Közöltem vele hogy nem eladóak és nem is lesznek azok! Erre felháborodva az illető elment!
Másnap reggel mentem ki megetetni a nyúlakat! Észrevettem hogy az egyik nagyobb létszámú alomból hiányzik az egyik vadas kis nyul!Tizen voltak és az illető betett egy koromfekete kis nyulat a kis sokkal kisebb mint amik nálam vannak! ráadásul nem is házinyúlnak néz ki sokkal inkább hasonlít egy oroszlánfejű Törpenyúlra! Az anyuka igazából megtűrt de nem engedi közel magához sem a kölykeihez nagyon nagyon pici és nem igazán tudom hogy mit kezdjék vele esetleg tudtok valamiben segíteni?
Miért raksz minden mondat után felkiáltó jelet? Baromi idegesítő.
Ha jól értem nem akartál nyulat adni az ismerősödnek, erre az kilopott egyet az alomból és berakott a helyére egy másikat?
A kérdezőnek: Nem értem, bárkinek mi érdeke lenne abban, hogy kicserélje az általa ismert, gondozott, etetett, stb. nyulakat más nyulaira.
Ebben kb. annyi a logika, mintha én megszólítanék egy embert az utcán, azzal, hogy:
A: - Figyelj!/Hé maga! Van egy kétezresem! Neked is?/Magának is?
B: -Igen.
A: - Akkor cseréljük ki őket.
Na, ennek ennyi értelme van. Semmi.
6. vagyok.
Mi az, hogy vadas kis nyúl?
Mármint tudom, hogy mi az a vadas!Zsemlyegombóccal az igazi. De a nyúl élőben hogy lesz vadas...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!