Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért eszik biciklikerék...

Miért eszik biciklikerék gumit a nyulam?

Figyelt kérdés
Most volt a 3. alkalom hogy ette a gumit. Nem tudom mit csináljak. Miért ilyen buta? Mit csináljak, hogy ne egye? Mi baja lehet tőle? Kicsi a lakás, nem tudom elzárni tőle a bicikliket, csak ha húgom megengedi, hogy a szobájába áttegyük. De őt nem érdekli a nyulam.

2021. ápr. 12. 02:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

6-os, igazából nem kicsi a lakás, csak a bicikliknek nincs külön szoba ahová tehetném. Max át, húgom szobájába.

2021. ápr. 18. 23:09
 12/22 A kérdező kommentje:

És ecettel le lehet kenni a kereket addig, amíg nem viszem át a biciklit?

Mert ugye a pisit is azzal kell feltörölni.

2021. ápr. 18. 23:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ecet nem fog ártani a nyuszinak, kérdés, hogy zavarni fogja-e. Az én nyulam pl. mindent lepisil, aminek ecetszaga van, pedig 6 éve lett ivartalanítva. :')

A nyuszi szabadon van az egész lakásban? A húgod szobáján kívül mindenhová bemehet? Fürdőszoba, mosókonyha, pince, padlás, zárt folyosó, lépcsőház? Esetleg egy falra szerelhető tárolót nem tudtok beszerezni? Nem olyan drágák: [link]

Őszinte leszek, én nagyon szeretem az állatokat, és a sajátjaimért mindent megteszek, de a húgod helyében nem engedném, hogy a szobámban tárold a biciklidet. Egy bicikli nem pici, mindig kerülgetni kell, és gondolom nincs minden használat után fényesre pucolva. Ha egyszer bekerül az ő szobájába, onnantól kezdve senki nem keresne más megoldást, mert a nyuszi így se férne hozzá, és a húgod évekig kerülgethetné a biciklidet. Több hasonló példa is előfordult a családunkban. Próbáljatok mást kitalálni, nézd meg a fenti linken a fali tartókat!

2021. ápr. 19. 06:29
 14/22 A kérdező kommentje:

Akkor jó, ha nem ártalmas, kipróbálom. :) Húgom biciklije is az én szobámban van. Igazából nála is lenne helye, nem kerülgetné.

Nem mehet be sehova, a fürdőt csukjuk, kb 3 x volt benn, körülnézett, de figyelek rá. Hallottam már olyat, hogy beleesett valaki nyuszija a wcbe. A folyosókon mozog és a szobámban.

2021. ápr. 19. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ha eddig mindkettőtök biciklije a te szobádban volt, akkor egy kicsit más a helyzet, ebben az esetben tényleg lehetne nála ideiglenesen. De a legjobb az lenne, ha hosszú távon olyan helyen tudnátok tárolni a bicikliket, ahol senkinek sincsenek útban, pince, fedett tároló, fali tartó.
2021. ápr. 19. 19:56
 16/22 anonim válasza:
20%
Butuskák a nyulad nem eszik gumit csak rágja darabokat szed le belőle az enyém mindent megrágott
2021. ápr. 19. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
#16 Van, amelyik csak rágja, de van, amelyik meg is eszi. Az enyém egy tollról leette a gumi részt, teljesen megette, mert eltűnt. Rohantunk is vele a dokihoz, szerencsére nem lett baja, de lehetett volna. Azóta egy méteres magasságig minden el van pakolva, nem szeretném, ha az én hibámból elpusztulna. Májusban lesz 7 éves, a toll óta nem volt ilyen incidens.
2021. ápr. 19. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es ha meg nem, akkor meg mérgezés miatt is viheti majd állatorvoshoz az emésztőrendszeri problémán kívül.

Kérdező milyen kaját adsz neki és mennyit? Vizet?

El kéne vinned állatorvoshoz, mivel a gumi evés kóros, valamilyen hiány van szerintem a háttérbe, az is lehet, hogy csak unatkozik. Egy nyuszi intelligens, foglalkoznod kéne vele, oké hogy kicsi a lakás, de pl. tanítani is kéne, és bizonyos tanító jellegű logikai pályát is kéne neki építened, hogy ne unatkozzon.

2021. ápr. 20. 12:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is a fali tartókat javaslom.
2021. ápr. 20. 12:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsánat 10-es, 9-esnek akartam írni, hogy a parfümmel ne fújja le.
2021. ápr. 20. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!