Miért eszik biciklikerék gumit a nyulam?
Köszi a válaszokat!
6-os, igazából nem kicsi a lakás, csak a bicikliknek nincs külön szoba ahová tehetném. Max át, húgom szobájába.
És ecettel le lehet kenni a kereket addig, amíg nem viszem át a biciklit?
Mert ugye a pisit is azzal kell feltörölni.
Az ecet nem fog ártani a nyuszinak, kérdés, hogy zavarni fogja-e. Az én nyulam pl. mindent lepisil, aminek ecetszaga van, pedig 6 éve lett ivartalanítva. :')
A nyuszi szabadon van az egész lakásban? A húgod szobáján kívül mindenhová bemehet? Fürdőszoba, mosókonyha, pince, padlás, zárt folyosó, lépcsőház? Esetleg egy falra szerelhető tárolót nem tudtok beszerezni? Nem olyan drágák: [link]
Őszinte leszek, én nagyon szeretem az állatokat, és a sajátjaimért mindent megteszek, de a húgod helyében nem engedném, hogy a szobámban tárold a biciklidet. Egy bicikli nem pici, mindig kerülgetni kell, és gondolom nincs minden használat után fényesre pucolva. Ha egyszer bekerül az ő szobájába, onnantól kezdve senki nem keresne más megoldást, mert a nyuszi így se férne hozzá, és a húgod évekig kerülgethetné a biciklidet. Több hasonló példa is előfordult a családunkban. Próbáljatok mást kitalálni, nézd meg a fenti linken a fali tartókat!
Akkor jó, ha nem ártalmas, kipróbálom. :) Húgom biciklije is az én szobámban van. Igazából nála is lenne helye, nem kerülgetné.
Nem mehet be sehova, a fürdőt csukjuk, kb 3 x volt benn, körülnézett, de figyelek rá. Hallottam már olyat, hogy beleesett valaki nyuszija a wcbe. A folyosókon mozog és a szobámban.
10-es ha meg nem, akkor meg mérgezés miatt is viheti majd állatorvoshoz az emésztőrendszeri problémán kívül.
Kérdező milyen kaját adsz neki és mennyit? Vizet?
El kéne vinned állatorvoshoz, mivel a gumi evés kóros, valamilyen hiány van szerintem a háttérbe, az is lehet, hogy csak unatkozik. Egy nyuszi intelligens, foglalkoznod kéne vele, oké hogy kicsi a lakás, de pl. tanítani is kéne, és bizonyos tanító jellegű logikai pályát is kéne neki építened, hogy ne unatkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!