Miért eszik biciklikerék gumit a nyulam?
Figyelt kérdés
Most volt a 3. alkalom hogy ette a gumit. Nem tudom mit csináljak. Miért ilyen buta? Mit csináljak, hogy ne egye? Mi baja lehet tőle? Kicsi a lakás, nem tudom elzárni tőle a bicikliket, csak ha húgom megengedi, hogy a szobájába áttegyük. De őt nem érdekli a nyulam.2021. ápr. 12. 02:12
2/22 anonim válasza:
Rakd olyan helyre ahol nem jut hozzá. Amúgy anyukák mindent esznek.
4/22 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Rakd el előle, mert belehalhat!
Ha gubbaszt, nem eszik, nem bogyózik, azonnal irány az exo-s doki!
6/22 anonim válasza:
Ilyen egy felelős állattartó. A kicsi lakás nem jutott eszetekbe mielőtt nyulat vettetek?
7/22 anonim válasza:
És ha lefújod parfümmel a gumit? Azt nem szokták elviselni a kisállatok közelről.
8/22 anonim válasza:
NE fújd le parfümmel, mert begyulladhat a nyuszi szeme!
9/22 anonim válasza:
nem a nyuszit, csak a gumit, hogy undorodjon tőle
10/22 anonim válasza:
#9 Igen, tudom, hogy így értetted, de már attól is begyulladhat a szeme, ha a lefújt gumi közelébe megy. Sőt, már attól is, ha túl száraz a levegő a szobában. A nyuszik olyan dolgokra is érzékenyek, amikről nem is gondolná az ember, hogy ártalmas lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!