Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szeretnék lakásban állatot...

Szeretnék lakásban állatot tartani, mit válasszak?

Figyelt kérdés

Megtudtam egyezni a tulajjal. Macskán és kutyám kívül lehet házi állatom. Eredetileg egy macskát szerettem volna örökbe fogadni, de úgy változott a terv. Mit válasszak?

Ezek a fontos szempontok nekem:

-ne legyen büdös

-lehessen simogatni

Mit javasoltok? (adjátok hozzá egy kis leírást is pls)

Előre is köszi

2021. febr. 18. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Csiga
2021. febr. 18. 09:12
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Kanári, pinty
2021. febr. 18. 09:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tengerimalac, törpenyuszi.

Esetleg csincsilla, bár ők érzékenyebbek.

Bármit választasz, nagyon olvass utána a tartásuknak, mert mindegyikenk egyéni igényei vannak.

És kezdetnek nézz utána, van-e egyáltalán exós doki a közeledben, aki ért hozzájuk.

2021. febr. 18. 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Tengerimalac

Az avhátránya, hogy kettőt kel belőle tartani. Kell nekik egy 100×50-es ketrec de jobb ha 120cm hosszú. 3 naponta kell kitakarítani a ketrecet ami kb egy óra (legalábbis nálunk). Lehet venni nekik kifutót vagy bebisztosított szobába el lehet engedni. Viszont a szobatisztaságra nevelés elég nehéz vagy kb lehetetlen. A felelősségteljes tengerimalac tulajdonosok facebook csoportba segítőkész emberek vannak ha érdekel a tengerimalac

Nyuszi.

Kb akkora ketrec kell neki mint a tengerimalacnak. Előnye, hogy könnyen wc-re szoktatható így a ketrec aljába nem kell semmit tenni vagy csak egy szőnyeget és az egyik sarokba teszel wc-t és a ketrec kipucolása sokkal könnyebb mint a tengerimalacoknák. Ki lehet engedni lakásban de vigyázni kell mert szeretnek megrágni dolgokat. Az meg mégnagyobb előny, hogy a lakásba is szobatisztaságra szoktatható így nem kell agódi a pisi kaki miatt.

2021. febr. 18. 09:27
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg patkány ha nem irtózol tőlük és nem zavar, hogy tövid életűek.
2021. febr. 18. 09:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Törpenyúl
2021. febr. 18. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
12%
Poni. Az olyan aranyos.
2021. febr. 18. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
pók, az jön magától, XD
2021. febr. 18. 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Semmi nem lesz büdös,ha jókor van takarítva. :)

Hörcsög? Én imádtam ez enyémet.

Neten rengeteg infót találsz mindenről. Azt javasolnám,hogy,ha megtaláltad a neked való fajt, akkor először szereted be az össze felszerelését, ha szükséges rendezd hozzá a szobát és csak aztán vidd haza az állatkát.:)

Mindenképp vedd figyelembe milyen hosszú életűek és belefér-e neked. :) Érdemes még megnézni az ételeik árát, felszerelés ( főleg,amit rendszeresen venni kell) árát.

Nem ajánlatos hirtelen felindulásból venni bármit.

A hörcsög aranyos, nekem arany volt, szeretett játszani a kis alagutakban,amiket építettem neki, ugyanakkor velem is elvolt, szeret mászkálni rajtunk, csemegét keresni kézben, pihenni a tenyérben. :)

2021. febr. 18. 10:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek
2021. febr. 18. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!