Milyen kutyaeledelt valasszak, ha jot szeretnek a kiskutyamnak, de azert arban nem hatar a csillagos eg?
Mudi kutyusrol van szo, eddig Panzi Fit Active es Happy and Fit tapokat ajanlottak, ezeke arban meg turhetok.
Ezek milyenek? Mit kell nezni? Neten rendelnenk, nagy tetelben. Koszonom a hozzaerto valaszotokat.
Egy fokkal jobbak, mint a reklámos pedigree és társaik.Ezek közül egyiket sem adnám mondjuk, én se szívesen ennék egész életemben zsíros kenyeret...mondjuk, ha a panzi fit active- ot nézem, annak 15 kilós kiszerelése 7899ft,tehát 500ft/kilós ár, ami neked belefér?
Ilyen árban amúgy nagyjából egy szinten mozog a minőség,de pl a Josera tápot javasolnám, a Josidog active (gabonamentes) 13ezer/18 kg, tehát kb 700ft/kiló az ára. Magával a márkával eddig csak jó tapasztalom van.
En a Panzit 4400 ft-ert vettem, 4 kg-ot. A puppy kell meg a kiskutyamnak. Igy ertettem, h ez belefer.
Koszonom a bicskei összehasonlíto oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!