Milyen vitamint adjak a 7 hónapos foxi kiskutyámnak, mert eléggé megnyúlt és hogy a lábai erősödjenek?
Jó minőségű, korának megfelelő táp elég neki, nem kell pluszban semmi.
Jó minőség alatt Platinumot, Acanát, Orijent, esetleg Real Nauturet értek.
Foxim volt. Nyerskoszton tartottam. Soha nem volt beteg,se santa. Fel evesen erkezett hozzank.
Amikor par napra tapot adtam,gyenge,faradejony beteges lett tole. Utana soha tobbet nem adtam tapot.
A nyerskoszt erosit:nyershus (disznot ne adj), nyers hal (filezd ki) es a belsoseghel add oda! Nyerscsont(marha), fott/aeolt zoldseg
Mehpempot es mehkenyeret adtam neki minden na. (En is eszem)
A halban rengeteg vitamin van meg a belsosegeben: d vitamin,e es a vitamin,b vitaminok,cink es egyeb nyomelemek!!!!
Utánaolvasás nélkül nagyon is mellé lehet lőni a nyerssel szerintem. Vannak erre segítő irodalmak, csoportok, de felelőtlenül nem ajánlott elkezdeni, mert több kárt okoz mint használ.
Egy jól összeállított nyers értrendnél nincs jobb megoldás, de aki lusta rá időt fordítani az ne kezdjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!