Elektromos mellszivot szeretnek, de nem tudom milyet. A legnagyobb dilemmam hogy egy vagy 2 szivófejeset válasszak?
Ha lesz 3. Én tuti 2 fejeset fogok vonni. Rengeteg időt spóroltam volna vele de utólag okos az ember 😁
Én bebumit használtam azt hiszem abból lett a babyono.
Szerintem szuper márka, nálam jobban bevált mint az elektromos avent
Ketfejeset vegyel, rengeteg idot sporolsz vele. Tudod csak az egyiket is hasznalni, nem kell mindig mindkettot. Alltalaban allithato kulon-kulon a szivoerosseg is.
Nekem Horigen duett van, ujonnan egy vagyon, de hasznaltan vettem es ez valt be a legjobban. Az avent es medelea abszolut nem.
Szerintem hasznaltan vegyel, mert en is vagy 6-7 fajatat kiprobaltam, kesz vagyon lett vona, ha ujonnan veszem.
Ha tartósan akarod használni, akkor mindenképpen kétfejes, rengeteg időt spórol. A szaporító fejést (7-7-5-5-3-3..) végig csinálni egyfejessel egy örökkévalóság.
Lansinoh vált be, első gyereknél Medela volt, na az nekem nem. Arra figyelj majd, hogy a mellbimbóhoz jó legyen a tölcsér mérete. Nekem medelánál es lansinoh-nál is eggyel nagyobbat kellett vennem (kis mell, kis bimbó, de szoptatás alatt nagy volt a bimbó, dörzsölt a normál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!