Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy egyetemista megengedhet...

Egy egyetemista megengedhet magának egy vadászgörényt?

Figyelt kérdés
Volt olyan napom, hogy 8-ra bementem és már 11-kor otthon voltam, de olyan is, hogy 9.40-től 17.50-ig folyamatosan voltak óráim és nem tudtam hazamenni. Ráadásul most több órám is lesz és lehet, hogy kevesebb szabadidőm. Ilyen időbeosztás mellett tartsak vadászgörényt? A másik problémám, ha úgy alakul 8-16/17-ig senki nincs otthon...
2010. júl. 29. 22:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem főiskokás koromban volt az első görim. Kb. folyton velem volt. Nagy sláger volt a suli kávézójába gondolhatod :D. Ha nem tudott velem jönni, akkor reggel, délután, este már velem volt.

A fiú göriknek van csak "szaguk", már akinek a pézsmaszag büdös, ezt embere válogatja. Nekem lány görim volt. Egyedül tartottam és igyekeztem mindig szórakoztató környezetet teremteni számára (csövek, kartonból hajtogatott "katakombarendszer", csörgős zacskókból ugrálódomb, stb.).

Soha semmilyen körülmények között nem harapott, idegeneket sem. Bárki karján elaludt a kávézóban is, ha már nagyon álmos volt.

Nyers húst és zöldséges dolgokat nem adtam neki, mivel attól valami penetránsan büdöset tett a WC-jébe. Inkább külön nekik készült göritápot kapott, attól elviselhető lett a végtermék.

Ketrecben nálam csak akkor volt, mikor nem tudtam vele lenni.

Meg lehet oldani, csak nagyon kell szeretni és ezerszeresen meghálálják.

2010. aug. 3. 10:50
 12/14 P.Vik ***** válasza:

egyetemista vagyok! és jelenleg 3 degu tulajdonosa....ne aggódj, nyugodtan tarthatsz akármilyen állatot....az hogy sok az óra az abban az esetben kellemetlen ha beteg valamelyik göri, mert ugye folyamatosan gondoskodni kell róla.

Meg gondolom mónem magukban császkálnának egész nap a házban, lenne halyük ahova bezárad mig nem vagy otthon szóval...simán mehet...amugy szerintem is jobb ötlet a 2 göri:D

Jó görényezést:D

2010. aug. 3. 17:53
 13/14 A kérdező kommentje:

>>Mért akarja mindenki kiműttetni a bűzmirigyét?<<

"Én nem akarom kiműttetni a vadászgörényed bűzmirigyét."

Bocs, ezt a másik kérdésemre akartam írni azt hiszem :D

2010. aug. 14. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Amíg az embernek magára van ideje, addig egy másik "személyre" is! Nekem van egy halom állatom, köztük a fentebbe említett deguból kettő, és természetesen van egy vadászgörényem is! Nagyon cuki, humoros, jófej állatok, imádják enni a nyers csirkehúst, a macskaeledelt és a macskatápot. Olyaaaan cukiiiik! Nekem van egy bézs színű, 3 éves hímem, és egyszerűen imádom! Olyan kis aranyos!
2018. ápr. 25. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!