Egy egyetemista megengedhet magának egy vadászgörényt?
Azt elfelejtettem leírni, hogy 2 lenne, hogy ne unatkozzon. Amúgy is ha jól tudom párosan ajánlják.
Conan, ennek sok értelme volt...
Mért akarja mindenki kiműttetni a bűzmirigyét? Te sem örülnél, ha levágnád a lábad, mert erős lábszagod van.
2-vel meg - azt mondták, ill. olvastam -, hogy lefárasztják egymást, ill. az emberrel sosem fognak tudni úgy játszani, mint a fajtársaikkal.
"Mért akarja mindenki kiműttetni a bűzmirigyét?"
Én nem akarom kiműttetni a vadászgörényed bűzmirigyét.
A barátom anyjánál van 3 göri ketrecban, és napi 2 órát kiengedi őket minden este. És napközben 1x kapnak enni, meg este is asszem.
Nem nagy szám. Simán tarthatod, csak arra vigyázz, ha nincs ketrecben, akkor szokott mindenhova felmászni, és elpakol mindent a szekrény alá, meg ilyen hülye helyekre, hogy ne találd meg.
És ha mezitláb vagy otthon, akkor szereti néha megharapni a lábujjakat.
Hogyha pedig idegen jön hozzád, és szabadon van, és megilyed, akkor odakap, megharap, aztán szájzárat kap, és nehéz szétfeszíteni a száját.
Amúgy jó fejek, össze-vissza gurulnak, meg csúsznak másznak, nyekegnek, és szeretik a sört :)
Viszont mindig kell nekik egy kis tál nyers husit adni.
A macska kaja sajnos nem egészséges neki hosszútávon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!