Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan lehet elfogadni,...

Hogyan lehet elfogadni, feldolgozni, hogy csak pár évig lenne velem a kisállatom?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kisállatot. Kutya, macska, nyúl nem lehet, szerintem görény sem, mert az szeret rombolni.

Olyat akarok mégis, ami azért okos, és a patkányra esett a választásom. Olvasgattam róla, és sokszor hívják mini kutyának, ami a videókból nézve igaznak is látszik.

Na de szegények alig élnek 2-3 évet. Mire megkedvel, már el is kezd öregedni.

Ez nagyon kevés idő, olyan rossz lenne így elveszíteni. De nagyon szeretnék egy kisállatot. Más állat nem nagyon jó, mert vagy rombolnak, rágnak vagy hangosak. Engem ezek annyira nem zavarnának, de másokat igen.

Amúgy 2 patkányom lenne, tudom, társas állatok.

2019. júl. 23. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
9-es, nincs ilyen rendszertani kategória, hogy kisemlős. Maximum az egyszerűség kedvéért a kicsi emlősöket valahol, pl egy állatkereskedésben összefoglaló néven így nevezik. Attól még az rágcsáló. Nem volt elég a wikipédia?
2019. júl. 25. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Az étrendje alapján közel sincs a rágcsálóhoz, ahogy a nyúl sem. Nem érdekel a wikipédiád, tévesen nevezik őket rágcsálónak. Itt most be is fejeztem az offolást. :D
2019. júl. 25. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Brehm: Az állatok világa? [link]

Pallas Nagylexikon? [link]

Gyöngyösi Állatkert? [link]

Budapesti Állatkert? [link]

Állatorvosi Egyetem? [link]

Ezek egyike se érdekli a professzor urat vagy asszonyt?

2019. júl. 25. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy mondod. Befejezted?
2019. júl. 26. 05:01
 15/16 anonim ***** válasza:
65%

#14 tudjuk tudjuk mindenki hülye csak te vagy helikopter, ezerszer jobban tudsz mindent mint a wikipédia mert azt biztos a szomszéd mari néni írja és még véletlenül sem olyanok akik értenek hozzá, de te, TE mindent tudsz, azt is amit nem..

Akkor kérlek mutass már egy irományt amiben valaki szavahihető (vagyis nem te) azt állítja a tengerimalac nem rágcsáló.

A degu és csincsilla fő eledele is a széna, akkor ők sem rágcsálók? A tengerimalac közeli rokona a kapibara, a "legnagyobb rágycsáló", akkor gondolom ő sem rágcsáló.

2019. júl. 26. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, ez most durván fog hangzani de... megszokja az ember.

Sok patkányom volt, sokat elvesztettem, persze mindig fáj de 3 év azért sok idő tud lenni, meg, főleg ha egymás után többen mennek el, egy idő után valahogy nem akkora trauma, eltompul az ember ahogy az orvos se kap sírógörcsöt minden elvesztett beteg után.

2019. júl. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!