FOGTAM GYIKOT A KERTBEN. Haziastani szeretnem de hogy?
Figyelt kérdés
ha kell kuldok kepet de hogy lehet egy gyikom a kertbol??
ha nem miert nem??AMI FONTOSABB MIT ESZIK MERT BE VAN FOGVAAAAAA!!!!!!!!
2016. máj. 31. 17:54
31/42 anonim válasza:
felidegesített mikor etetni akartam villára szúrt csonttal és véletlen beleállítottam az egyikbe most sós citromlevet öntöttem a sebre és vergődik mit tegyek sos
32/42 anonim válasza:
biztos tul hideg volt a citromlé s áram se volt belevezetve.
se a lébe se a kérdezőbe.
a lének forrásponton kell eleve lennie amit ráöntesz bármilyen lé is.
sokat kell még tanulnod, nagyon sokat.
de el kell ismerni, gyorsan tanulsz, csak apró hiányosságok vannak.
33/42 anonim válasza:
köszönöm a dicsérő szavakat, most fejbevágtam féltéglával és valami piros lé szivárgott belőle de elmúlt kicsit még szédeleg de jobban van szerintem valami érthetetlen nyelven röfög
34/42 anonim válasza:
megőrültél???
tompa téglával verted fejbe???
kiélezett baltával kellett volna.
ember! én éppen megdicsértelek, te meg...
35/42 anonim válasza:
nem volt tompa az egyik sarka hegyes volt
36/42 anonim válasza:
ja, az más.
akkor bocsánat.
be is sóztad elötte?
37/42 anonim válasza:
sósavaztam csak meg bekentem erőspaprikával valamint százasszögeket átütöttem rajta
38/42 anonim válasza:
jó lesz.
csak ne finomkodj vele mert akkor megszokja.
39/42 anonim válasza:
az előbb elvertem egy asztallal, wifit nem kap mer minek majd megszokja hogy nincs és nem fog stresszelni ha nem kap vagy beledögölik de nem hiszem mert jól tartom úgy gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!