Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » FOGTAM GYIKOT A KERTBEN....

FOGTAM GYIKOT A KERTBEN. Haziastani szeretnem de hogy?

Figyelt kérdés

ha kell kuldok kepet de hogy lehet egy gyikom a kertbol??

ha nem miert nem??AMI FONTOSABB MIT ESZIK MERT BE VAN FOGVAAAAAA!!!!!!!!

2016. máj. 31. 17:54
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
17%

Emberek, ne tuskozzuk a kerdezot, kerem.

Kerdezo, en is probalkoztam ilyennel, de nem lehet, a gyik, szabadlelku leny. A termeszetben szuletett. Ha szeretned meg latni, szerezz sok homokot es csinalj feszket nekik a kertbe, az sokkal jobb, mert akkor meg a kicsinyeit is lathatod majd. Remelem segitettem. ;)

2016. máj. 31. 23:53
 22/42 anonim ***** válasza:
18%
mégegy gyíkgyilkos
2016. jún. 1. 00:29
 23/42 anonim ***** válasza:
60%
fogtam egy kérdezőt. háziasitani akarom de hogy? szerintetek lehet? ki szavaz arra hogy inkább engedjem el?
2016. jún. 1. 12:07
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet megtartanod, már csak azért sem, mert védett. de amúgy sem élne sokáig,hamar belepusztulna a stresszbe. ráadásul valljuk be,hogy nem is értesz hozzá,azt sem tudod mit eszik, de azért kell és befogtad..

gondolkozzál már..

ha szeretnél hasonló hüllőt,akkor olvass utána a gekkóknak. készítsd el szépen a helyét,szerezd be az eleséget is és jöhet a gekkó is. ebben a sorrendben.

amit fogtál meg engedd vissza szépen a természetbe

2016. jún. 1. 19:15
 25/42 anonim ***** válasza:
értek a kérdező tartáshoz. pontosan tudom mit eszik. ráadásul a tartása hasonlít a gekkó tartáshoz. arra is be vagyok rendezkedve. nagy néhány eltérés van. pl. a kérdezőnek kell NET is hogy gyíkolhasson. a gyiknak meg nem kell gyik.
2016. jún. 1. 19:42
 26/42 anonim ***** válasza:
szeretnék én is kérdezőt tartani mert olyan mint egy macska!csak ez 10x hülyébb, olyan randa c: meg ugye nem kell neki net mert BE VAN FOGVA ami fontosabb hogy mit eszik? mer nem tudom de már hazahoztam itt van egy faládában ráccsal lezárva és kínkeservesen vonyít az egész alját összehugyozta és bele is fosott a sósavas tálkájába pedig azért tettem oda hogy igyon de valamiért nem teccik neki amúgy ezt a kérdezőt a gyakorikérdésekről fogtam a kérdésekről próbáltam ürülékkel etetni de nem eszi meg mit tegyek?
2016. jún. 1. 19:48
 27/42 anonim ***** válasza:

pedig mindent jól csinálsz.

pontosan ezt kell vele tenni.

szerintem csak bestresszelt.

várj két napot s tegyél be ezalatt neki még több szart.

enni fog az bőven ha megnyugszik.

2016. jún. 1. 19:55
 28/42 anonim ***** válasza:
most belevizeltem a szemébe mert nem akart inni és valamiért erőteljesen pislog lehet valami baja van?vigyem orvoshoz?
2016. jún. 1. 20:01
 29/42 anonim ***** válasza:
nehogy orvoshoz vid, az árt neki!!! vigyázni kell rá! inkább szarj is bele a szemébe. azt nagyon szereti. természetesen mind a kettőbe, de nem szabad egyszerre.
2016. jún. 1. 20:25
 30/42 anonim ***** válasza:
(ha véletlenül 8 szeme van akkor természetesen mind a nyolc szemébe bele kell szarni egyesével.)
2016. jún. 1. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!