Nappali gekkóhoz, milyen aljzatot érdemes?
Nemsokára veszek 2db nappali gekkót.
pl gondoltam hogy virágföldet rakok alájuk, s akkor abba lehetne növényt is ültetni, de lehet h az nem jó nekik.
Vagy lehetne fenyőkéreg törmelék, vagy macska alom, vagy homok, vagy sóder. Nem tudom mit szokás, sose volt még gekkóm.
Macskaalom, homok, sóder? Nagyon az eszednél vagy.
Először egy kicsit utána kellene olvasni [link]
Utána olvastam, de más oldalakon írnak mindent, etetést, itatást, szaporítást, csak azt nem írják sehol, hogy mi legyen az aljzat. Amit linkeltél, azon írják, oks, de pl ezt az oldalt még nem láttam eddig.
Tőzeg és homok keveréke, vagy fakéreg, vagy agyag granulátum. Ennyi. Persze a díszállat boltban is tudok kérdezősködni.
Köszönöm a válaszokat.
Márpedig egy kis utánakereséssel pillanatok alatt megtaláltad volna a szükséges infókat.
Menj fel a reptilia.hu -ra és kérdezz ha nagyon muszáj, de a neten megtalálsz minden infót.
Az a hozzászóló meg aki a belinkelt oldalas hsz után elkezdett reklamálni, egy ritka nagy idióta lehet.
Aki belinkelte az oldalt teljesen jogosan írta amit írt. Utána kell keresni, nem rögtön benyögni a kérdést és várni a sült galambra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!