Akvaterrárium? De hogyan?
Sziklakerttel meg lehet oldani a kis tavacskát benne, ami akár lehet nemcsak a vízhatár, de a napozójuk is. Nagy, lapos felületű kövek. Nem tudom, mekkora lesz a helyük, vagy ők maguk, de előbb-utóbb biztos nagyok lesznek. Nagy, tenyérnyi köveket javasolnék.
Én most afrikai csigáknak rendezek be éppen újra egy terráriumot, de vizes rész nélkül. Hát... hajrá nekünk. :)
Növénynek meg valami párakedvelő, lassan növő fényigényes növényt kéne, amiből rengeteg van, de meg kell nézni, hogy melyik mérgező és melyik nem.
A csigáimnak sötét hely kell, ezért én borostyánt választottam és nagyon bevált, nem rágják, bár nem mérgező.
Ismerősömék úgy oldották meg a problémát, hogy volt egy nagy akvárium, mondjuk 120x60x60-as... abba tettek egy kisebb, de még mindig elég nagy másik akváriumot (pl. 50x50x25öst - 25 a magasság értelemszerűen), az lett a medence.. feltöltötték kaviccsal a 2 akvárium között, és tök jól érezték magukat a tekik... :)
Ékszertekikről van szó? Mert azok hajlamosak megenni a növényeket, tartósat sajnos nem tudok javasolni..:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!