Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » 2 éves görögteknősömnek...

2 éves görögteknősömnek furcsa a széklete, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbálom megfelelő táplálékkal etetni, és nagy helyet biztosítani neki, arra is figyelek, hogy mozogjon, heti egyszer langyos vízben mosdatom. Ma azt vettem észre, hogy miután "pisilt" egy kis széklete nem jött ki rendesen, és lóg a kis kloákájából. Viszont ami jobban aggaszt, hogy olyan mintha aranyere lenne, egy kis piros valami is lóg a széklettel együtt. Visszahúzódott neki, de egy kis idő elteltével megint próbálkozott, és újra ez történt. Székrekedése lenne? Aggódjak? Tapasztaltatok már ilyet? Karácsony van, ilyenkor nem igazán találok állatorvost sem...

tegnap 11:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Most kakilt egy egész nagyot, de olyan mintha egy kicsit kifordult volna valamilye. Viszzahúzódik?? Volt már valakinek ilyen??
tegnap 11:46
 2/4 anonim válasza:
54%
vidd el állatorvoshoz
tegnap 11:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy csak a kloáka működési elve miatt történt, ugyanis fiú a teknős…🙈 kicsit túlparáztam
tegnap 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már a kitüremkedő testrészeknél tartunk - bizony, egyszer láttam fiúteknőst fickós állapotban - hát addig azt hittem, hogy a tapírnak óriási nagy a férfiassága, de a teknőséhez viszonyítva...

😮😯😲

tegnap 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!